Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Πίστη για τίτλο από φαν ντερ Φάαρτ

Τη σημασία που έχει η πραγματική πίστη μίας ομάδας στον τίτλο τόνισε ο Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ. Ο μέσος της Τότεναμ επεσήμανε ότι αν θες κάτι πολύ και το πιστεύεις, τότε μπορείς να το πετύχεις και άπαντες στα «σπιρούνια», πιστεύουν στον τίτλο. Άρα όλα είναι πιθανά.

Οι παίκτες του Χάρι Ρέντναπ έχουν πείσει με τις εμφανίσεις τους σε Αγγλία και Ευρώπη πως μπορούν να διαχειριστούν σωστά τις πολλές διοργανώσεις και το ρόστερ μοιάζει ικανό να καλύψει τα όποια κενά δημιουργούνται από τραυματισμούς.

Παρά το απαιτητικό φετινό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, όπως παραδέχονται πολλοί προπονητές στην Αγγλία, τα «σπιρούνια» βρίσκονται στην τέταρτη θέση και διεκδικούν για άλλη μία χρονιά έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουν αφήσει ένα βαθμό πίσω τους την Τσέλσι και απέχουν 8 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία υποδέχονται την Κυριακή στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Ο φαν ντερ Φάαρτ βλέποντας την πρόκληση μπροστά του, τονίζει ότι το ρόστερ της ομάδας είναι κατάλληλο για πρωταθλητισμό και αφού υπάρχει και η πίστη στο στόχο, τότε όλα είναι πιθανά:

«Η πίστη είναι η σημαντικότερη λέξη στον κόσμο. Αν πιστεύεις ότι μπορείς να κατακτήσεις κάτι, τότε μπορείς να τα καταφέρεις. Πιστεύω ότι είμαστε αρκετά καλοί για να αναδειχτούμε πρωταθλητές. Έχουμε το κατάλληλο ρόστερ. Πρέπει βέβαια να σεβαστούμε κάθε αντίπαλο, μικρό ή μεγάλο, όμως την Κυριακή νομίζω ότι μπορούμε να νικήσουμε τη Γιουνάιτεντ. Υπάρχει μία έκδηλη αισιοδοξία στην ομάδα ότι μπορούμε να φτάσουμε στον τίτλο και αυτό είναι καλό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: