Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΕ Ηρακλής-Υπέγραψε ο Ζερκά

Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας, μέχρι το καλοκαίρι του 2012, με τον διεθνή με την Εθνική Μαρόκου Γαλλομαροκινό επιθετικό, Μονσέφ Ζερκά.
Ο Γαλλομαροκινός επιθετικός ήρθε όπως αναμενόταν μετά τα μεσάνυχτα στην Θεσσαλονίκη κι έχοντας περάσει με επιτυχία από την περασμένη εβδομάδα τις ιατρικές εξετάσεις υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Με τον τρόπο αυτό ο Ζερκά γύρισε σελίδα στην καριέρα του αφήνοντας πίσω του το γαλλικό πρωτάθλημα και την Ναντ.
Την ίδια ώρα από το πρωί δεν υφίσταται οριστικά πλέον το φλερτ της ΠΑΕ Ηρακλής με τον Γαλλοαλγερινό Αμέρ Μπουαζά κάτι που είχε διαφανεί από χθες το απόγευμα όταν και είχε αναβληθεί η προγραμματισμένη άφιξή του στην Θεσσαλονίκη.

Το γιατί; Είχε να κάνει με το ότι ο Μπουαζά δεν έστειλε ούτε σήμερα το πρωί όπως του είχε ζητηθεί ως τελεσίγραφο από την ΠΑΕ Ηρακλής τα ιατρικά έγγραφα που είχαν να κάνουμε με την πρόσφατη επέμβαση που υποβλήθηκε στο γόνατο και θα πιστοποιούσαν την κατάστασή του.

Υπενθυμίζεται ότι η πλευρά του Γαλλοαλγερινού υποστήριζε ότι είχε κάνει απλώς έναν καθαρισμό στο γόνατο και στις 5 Ιανουαρίου θα ήταν έτοιμος να προπονηθεί για αυτό και η ΠΑΕ Ηρακλής ζήτησε να της σταλούν τα επίσημα έγγραφα από την κλινική που έγινε η επέμβαση.

Αυτό που απομένει να φανεί αν θα προχωρήσει τελικά η εναλλακτική λύση για την θέση των ακραίων χαφ την ίδια ώρα που ο Μίρνες Σίσιτς φαίνεται πως μέσα στις επόμενες μέρες θα αποτελέσει παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: