Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

"Όχι" σε Γκέκα από οπαδούς της Ρεάλ!

Μόλις το... 2,8% των φίλων της Ρεάλ θέλει τον Φάνη Γκέκα στην ομάδα σε σχετική ψηφοφορία στην ιστοσελίδα της "Marca". O Έλληνας επιθετικός είναι τελευταίος στις προτιμήσεις τους με πρώτο τον Αντεμπαγιόρ.
Ο Χόρχε Βαλντάνο άναψε χθες το "πράσινο" φως με δηλώσεις του για την απόκτηση επιθετικού ο οποίος θα καλύψει για 6 μήνες το κενό του Ιγκουαΐν  και η ιστοσελίδα της Marca θέλησε να μάθει τις προτιμήσεις των οπαδών της Ρεάλ.

Σύμφωνα με αυτές ο Φάνης Γκέκας συγκέντρωσε μόλις το 2,8% και είναι τελευταίος με τον Μάριο Γκόμες να είναι πολύ κοντά με 2,9%. Στη συνέχεια συναντάμε τους Λισάνδρο (5,6%), Σαλάι (5,8%) και Λουίς Φαμπιάνο (13,4%).
Στην τρίτη θέση στις προτιμήσεις των Μαδριλένων οπαδών είναι ο Βαλντές (15,5%), δεύτερος ο Κλόσε (18,5%) και πρώτος με διαφορά ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ που συγκέντρωσε το 35,5%.

Φυσικά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν με βάση την επιθυμία του Ζοσέ Μουρίνιο, η οποία πολύ απλά θα γίνει και νόμος που θα εφαρμοστεί πιστά από όλους στην Ρεάλ Μαδρίτης!

Δείτε εδώ το δημοσίευμα της Marca με την ψηφοφορία για το ποιον θέλουν οι φίλοι των "Μερένγκες" για "Νο 9" στη θέση του Ιγκουαΐν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: