Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

«Μόνο νίκη με ΑΕΚ»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία τόνισε στις δηλώσεις του ότι η νίκη επί του Ολυμπιακού βάζει τη ομάδα στα πλέι οφ, ενώ ανέφερε ότι η ομάδα θα παίξει μόνο για τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ.
«Αυτή είναι μία νίκη που μας βάζει στα πλέι οφ και έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να νικήσουμε τόσο με κόσμο όσο και χωρίς», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του αρχηγού του ΠΑΟΚ.

Για την εμφάνιση του Βασίλη Κουτσιανικούλη και το γκολ που πέτυχε ο νεαρός μεσοεπιθετικός, ο Πάμπλο Γκαρσία ανέφερε, «είμαι χαρούμενος γι΄αυτόν και για όλους όσους σκοράρουν για τον ΠΑΟΚ και δίνουν χαρά στον κόσμο». Όσο για το παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ;

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ σχολίασε, «τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε για την Τετάρτη, που είναι άλλος ένας τελικός για εμάς. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να νικήσουμε. Πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε».

Τέλος, ερωτηθείς για τις περιβόητες κασέτες, δε θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο. «Δεν θέλω να μιλήσω παραπάνω γιατί μπορεί να με τιμωρήσουν και να μην παίξω την Τετάρτη. Ολος ο κόσμος ξέρει τι γίνεται κάθε Κυριακή και βλέπει», ήταν η τοποθέτησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: