Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

«Ήξερα ότι θα τα καταφέρουμε»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού, τόνισε ότι ήταν σίγουρος πως οι συμπαίκτες του θα ανέτρεπαν το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο.
«Ήταν ένα δύσκολο ματς, όπως το είδε όλος ο κόσμος. Δόξα τω θεώ, στα τελευταία λεπτά βάλαμε το γκολ και πήραμε τους τρεις βαθμούς», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος άσος.

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ κατάφερει να ανατρέψει την κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο, ανέφερε σχετικά, «ήξερα την αξία των συμπαικτών μου και για αυτό καταφέραμε να ανατρέψουμε το σκορ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο επερχόμενο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ, λέγοντας, «ήταν ένα δύσκολο τεστ απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Το ίδιο θα γίνει και απέναντι στην ΑΕΚ. Παίζουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση. Πρέπει να έχουμε αυτοσυγκέντρωση και να είμαστε πολύ σοβαροί. Όπως και οι φίλαθλοι, περισσότερο εμείς θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό και να το σηκώσουμε. Εμείς το θέλουμε περισσότερο, γιατί το αξίζουμε να φτάσουμε στον τελικό και να πάρουμε το Κύπελλο».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην επιστροφή μετά τον τραυματισμό του. «Ήταν ένα τεστ και για μένα. Τα 30 λεπτά που έπαιξα με βοήθησαν. Θα συνεχίσω να προπονούμαι για να μπορέσω να παίξω και με την ΑΕΚ», σχολίασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: