Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Παρέμεινε ζωντανός χάρη στον… συνήθη ύποπτο

Έναν υπερπολύτιμο βαθμό που στο τέλος του πρωταθλήματος μπορεί να αποδειχθεί «χρυσάφι», κατέκτησε ο Ατρόμητος στην Κρήτη, όπου αναδείχτηκε ισόπαλος με 1-1 με τον Εργοτέλη. Οι Περιστεριώτες είχαν για μια ακόμη φορά σε πολύ καλή μέρα τον… συνήθη ύποπτο, Ηλία Αναστασάκο που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης, ενώ είχε και δοκάρι.  Πλέον η ομάδα του Γιώργου Δώνη βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας με έναν βαθμό διαφορά από τον 14ο Αστέρα Τρίπολης.

Με στόχο να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε προβάδισμα στο σκορ μπήκαν στο παιχνίδι, Εργοτέλης και Ατρόμητος. Οι δύο ομάδες «πάλεψαν» πολύ για να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ, αλλά έτσι όπως κύλαγε το πρώτο ημίχρονο, όλα έδειχναν ότι το αποτέλεσμα που θα έβρισκε τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ήταν το 0-0.  Ο Ρουμπάκης κάνει την σέντρα από αριστερά και ο Ρομάνο με ωραία κεφαλιά ανοίγει το σκορ για τον Εργοτέλη στο 45΄. 

Πλέον ο Ατρόμητος βρισκόταν με την πλάτη στο τοίχο και για αυτό τον λόγο ο Γιώργος Δώνης προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του. Με την έναρξη του Β΄ μέρους πέρασε τον Ηλία Αναστασάκο στην θέση του Θανάση Καραγκούνη. Μια κίνηση που αποδείχτηκε σωστή, αφού ο έμπειρος επιθετικός ισοφάρισε για την ομάδα του στο 68΄ με ωραίο σουτ. Μάλιστα, τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης είχε την ευκαιρία  να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. 

Οι Περιστεριώτες συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα στο σκορ, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα να φεύγουν από το γήπεδο, έχοντας κατακτήσει μονάχα τον βαθμό της ισοπαλίας. Έτσι βρίσκονται ακόμη σε πολύ δύσκολη θέση όσον αφορά την προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία. 
Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Βίσιο, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Αλεξόπουλος, Τζούνιορ, Μπέτο, Ολίσε, Λεάλ, Ρομάνο, Μπούντιμιρ. 

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Νάστος, Μελισσάς, Ολιβέιρα, Σκόνδρας, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Καραγκούνης, Μπρίτο, Σαγκανόφσκι. 

Διαιτητής: Σταθόπουλος 
Βοηθοί: Μπαλτάς, Αλεξέας 
Γήπεδο: Παγκρήτιο 

Δεν υπάρχουν σχόλια: