Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Μπέος κατά πάντων…!!

Αυτή τη φορά δεν «έπαιξε» σε κασέτα! Η παράστασή του ήταν live! Ο Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη και επιτέθηκε κατά πάντων. Τόνισε στον αντιπρόεδρο της Λάρισας πως με τέτοιες διαμαρτυρίες οι «βυσσινί» δεν θα ανέβουν, ενώ έκανε λόγο και για χυδαία συμπεριφορά του Νταμπίζα. Το «παρών» στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με τη Λάρισα έδωσε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος. Ο πρώην ισχυρός άνδρας των «κυανέρυθρων» αρχικά περίμενε τον αντιπρόεδρο των «βυσσινί» Κώστα Κωστάντο στη μικτή ζώνη προκειμένου να τα πούνε, καθώς γνωρίζονται εδώ και χρόνια, με τον διάλογο που έγινε απουσία κάμερας να έχει μεγάλο ενδιαφέρον: «Με τέτοιες διαμαρτυρίες δεν ανεβαίνετε στην Α’ Εθνική. Θεωρείς ότι αδικήθηκες σήμερα;» ανέφερε ο Μπέος, με την απάντηση του Κωστάντου να είναι «ναι» και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου να του λέει «και εγώ μπορώ να σου πω για το πρώτο γκολ της Λάρισας».

«Ντροπή για Νταμπίζα»

Στη συνέχεια μιλώντας μπροστά στις κάμερες, ρωτήθηκε αρχικά για τις κασέτες για να απαντήσει δείχνοντας τη δυσαρέσκειά του: «Δεν πάτε να γυρίσετε καμιά ταινία»!

Ο επόμενος μετά τους δημοσιογράφους που μπήκε στο στόχαστρο του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου ήταν ο Νίκος Νταμπίζας, για τον οποίο τόνισε: «Είναι ντροπή για παίκτες σαν τον Νταμπίζα με τέτοια προσφορά. Με μεγάλη εμπειρία καθώς έχει αγωνιστεί και στο εξωτερικό, να έχει τόσο χυδαία συμπεριφορά».

Για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Να ρωτήσουμε την ελληνική πολιτεία αν έχει κάποιο σχέδιο και πλάνο να μας το πει».

Για το ματς: «Δεν ήταν ποιοτικό το ματς, αλλά ήταν από αυτά που αξίζεις να τα δεις. Αδικήθηκε ο Πανιώνιος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: