Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Και τώρα τα δύο τους…

Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να σπατάλησε 74 αγωνιστικά λεπτά και να χρειάστηκε ένα γκολ του Μίκα Ρίτσαρντς, αλλά τελικά κατάφερε να νικήσει την… εφτάψυχη Ρέντινγκ και να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την μισητή «συμπολίτισσα» Γιουνάιτεντ.

Οι παίκτες του Ρομπέρτο Μαντσίνι είχαν την κατοχή, είχαν κάποια καλά σουτ και αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν έλεγαν με τίποτα να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Την λύση δεν έδωσαν οι επιθετικοί-φωτιά που διαθέτουν οι «πολίτες» αλλά ο Μίκα Ρίτσαρντς καθώς το δικό του γκολ στο 74ο λεπτό, έκανε το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι, η Σίτι προκρίθηκε στους «4» για πρώτη φορά μετά από το 1981 και θα δώσει το «παρών» στο Γουέμπλεϊ εκεί όπου την περιμένει από το Σάββατο η Γιουνάιτεντ.

Συνθέσεις:

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ρίτσαρντς, Κομπανί, Κολάροφ, Λέσκοτ, Ράιτ-Φίλιπς, Σίλβα, Βιεϊρά (Μπαλοτέλι 70΄ ), Ντε Γιόνγκ (Μπάρι 83΄ ), Γ. Τουρέ, Τέβες

Ρέντινγκ: ΜακΚάρθι, Κιτσανισβίλι, Χάρτ, Κάρακαν, Γκούναρσον, Ταμπ(Χάουαρντ 86΄ ), Λέιγκερτγουντ, ΜακΆνουφ (Κανού 62΄), Κέμπε, Λονγκ, Χαντ (Τσερτς 76΄ )

Δεν υπάρχουν σχόλια: