Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Δώνης κατά Superleague!

«Λάβρος» εμφανίστηκε κατά της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα του Ατρομήτου με τον Εργοτέλη έκανε λόγο για ευνοϊκή αντιμετώπιση προς τον Ολυμπιακό Βόλου!

 «Θα ήθελα να πω κάτι και να αναφερθεί από τα Μέσα. Δεν γίνεται από τις τέσσερις ομάδες που διεκδικούν το Κύπελλο να μην υπάρχει ισοτιμία. Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε μία ημέρα παραπάνω να ξεκουραστεί και όλοι ξέρουν πόσο σημαντικό είναι αυτό στις ημέρες μας. Κάναμε αίτημα να αγωνιστούμε Σάββατο αλλά απορρίφθηκε. Την ώρα που άλλες ημέρες ένας αγώνας είχε οριστεί για τις τρεις το μεσημέρι και διεξήχθη τελικά απόγευμα, είναι απαράδεκτο να μην μπορούμε να αλλάξουμε μία ημέρα ενός αγώνα. Η διοργανώτρια αρχή είναι απαράδεκτη».

Σχετικά με το παιχνίδι τόνισε: «Είναι ένας πολύ σημαντικός βαθμός από την άποψη ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ σε ένα πολύ σημαντικό λεπτό. Από την στιγμή που παλεύουμε για την παραμονή πλέον όλοι οι βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί. Τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά και το θετικό είναι ότι έχουμε αρκετά παιχνίδια στο γήπεδό μας, όπου ελπίζουμε να πάρουμε τους βαθμούς που θα μας απομακρύνουν από τις τελευταίες θέσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: