Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Επίθεση Κούγια στον Αστέρα Τρίπολης!!

Νέες καταγγελίες για τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου έκανε ο Αλέξης Κούγιας. Ο «ισχυρός» άνδρας της Παναχαϊκής αυτή την φορά έστρεψε τα βέλη του στον Αστέρα Τρίπολης και τον πρόεδρο της ομάδας της Αρκαδίας Γιώργο Μποροβήλο.

Παράλληλα αναφέρθηκε και σε όσα είχε τονίσει ο πρώην διαιτητής Σωτήρης Βοργιάς, σύμφωνα με τα οποία, ο αδερφός του προέδρου του Αστέρα, Δημήτρης Μποροβήλος έχει στους τραπεζικούς του λογαριασμούς 13 εκατομμύρια ευρώ.

«Ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε με συνοπτικές διαδικασίες χύνοντας το αίμα πολλών ομάδων. Οι αδερφοί Μποροβήλοι ήταν οι πραγματικοί οργανωτές αυτού του σχεδίου. Ο ένας σαν διαιτητής και αργότερα σαν μέλος της ΚΕΔ, ο άλλος που δεν ξέρω τί δουλειά κάνει ήταν ο γενικός διευθυντής. Όταν ο Μποροβήλος όριζε διαιτητές, ο άλλος είπαν ότι παραιτήθηκε.

Η ομάδα αυτή, που είναι από τις πιο βρώμικες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, να ξέρετε ότι σε λίγο θα βρεθεί εκεί που πρέπει. Του χρόνου θα παίζουμε μαζί και μετά εκεί που ανήκει. Απ' ότι πληροφορήθηκα, ο αδερφός του Μποροβήλου, που δεν ξέρω τί μηχανή ανακάλυψε και με ποιό τρόπο. Πληροφορήθηκα, όμως, ότι έχει 13 εκατομμύρια. Και εμείς που είμαστε 35 χρόνια στο τοπ της δικηγορίας δεν είχαμε ποτέ 13 εκατομμύρια. Το μόνο που έχουμε είναι η Παναχαΐκή μας. Αυτά τελειώνουν όμως αφού θα περάσουν όλοι την πόρτα του εισαγγελέα και μετά του τακτικού ανακριτή
», ήταν όσα είπε ο γνωστός ποινικολόγος.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: