Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Το σήριαλ Μπλάνκο συνεχίζεται

Νέα επεισόδια στο θέμα ανανέωσεις του Ίσμαελ Μπλάνκο με θέμα την πρόταση μεταγραφής της Λοκομοτίβ Μόσχας. Οι μάνατζερ του παίκτη κατηγορούν την ΠΑΕ για αποδοχή της πρότασης και η ΠΑΕ διαψεύδει κατηγορηματικά. Διορία σε Μπλάνκο για να απαντήσει στην ανανέωση.

Υπομονή μέχρι την Παρασκευή (18/3) προκειμένου ο κόσμος να μάθει το τέλος του πολύκροτου σήριαλ, "παραμονή Ίσμαελ Μπλάνκο".Τα νέα επεισόδια ξεκίνησαν από το πρωί του Σαββάτου (12/3) όταν και στο φως της δημοσιότητας βγήκε η πρόταση της Λοκομοτίβ για απόκτηση του "Ζορό". Οι Ρώσοι την τελευταία μέρα των μεταγραφών θέλανε να κάνουν το μπαμ με την απόκτηση επιθετικού και πρότειναν στην ΑΕΚ περίπου 750.000 ευρώ και τριετές στον ποδοσφαιριστή κοντά στα 2,5 εκ.


Η άρνηση

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αρνήθηκε την πρόταση της Λοκομοτίβ, όπως ισχυρίζεται, κάτι που και σαν απόφαση είναι φυσιολογική, καθώς δύσκολα θα πουλούσε κάποιος τον Μπλάνκο, με πρόταση ανανέωσης στα σκαριά, εν μέσω σημαντικότατων υποχρεώσεων της ομάδας, διεκδίκηση του Κυπέλλου και κατάκτηση της θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δηλαδή, ας είμαστε και λογικοί, όσο και να υπάρχει πρόβλημα οικονομικό, στην διοίκηση της ομάδας δεν βρίσκονται τρελοί για να κάνανε τώρα μια τέτοια κίνηση. Η απώλεια τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε επικοινωνιακό θα ήταν σημαντική, σε βαθμό, που θα μπορούσε να φέρει τα πάνω κάτω μέσα και έξω (βλ. οπαδούς) από την ομάδα.


Η διάψευση

Το βράδυ του Σαββάτου (12/3) ήρθε η ώρα της πλευράς Μπλάνκο για να χτυπήσει, καθώς με δηλώσεις του μάνατζερ του παίκτη, Μπέρος, αποκάλυψε πως η διοίκηση δέχτηκε την πρόταση και αρνήθηκαν οι ίδιοι, διαψεύδοντας του ισχυρισμούς της ΠΑΕ.

"Ναι είναι αλήθεια! Η Λοκομοτίβ έκανε πρόταση στην ΑΕΚ για να αποκτήσει τον Μπλάνκο. Η ΑΕΚ δέχθηκε την πρόταση. Ρωτήστε την ΑΕΚ να σας πει το ποσό της παραχώρησης. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στα οικονομικά. Ο Ισμαέλ και εμείς ως εκπρόσωποι του όμως αρνηθήκαμε την παραχώρηση του", δήλωσε ο Μπέρος στο aek365.gr.


Διάψευση στη διάψευση

Μετά και τις συγκεκριμένες δηλώσεις, η αντίδραση της ΠΑΕ ήταν άμεση διαψεύδοντας κατηγορηματικά πως αποδέχτηκε την πρόταση των Ρώσων και η επικοινωνία του προέδρου της ΑΕΚ, ήταν άμεση με τον Χουάν Μπέρος.

Ο Σταύρος Αδαμίδης, επανέλαβε για ακόμα μια φορά την επιθυμία της ομάδας να κρατήσει τον παίκτη, αλλά αυτή τη φορά έδωσε διορία στους μάνατζερ του προκειμένου να απαντήσουν θετικά ή αρνητικά μέχρι και την επόμενη Παρασκευή (18/3). Η στάση της ΠΑΕ άλλαξε, καθώς ίσως να θεωρεί πως οι μάνατζερ του παίκτη ξεκινάνε τα γνωστά παιχνίδια προκειμένου να δεχτούν αύξηση στην προσφορά ή καλύτερη πρόταση από άλλη ομάδα. Να θυμίσουμε ότι η πρόταση προς τον παίκτη κατατέθηκε στης (4/3).


Επιβεβαίωση της πρότασης

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν από το Σάββατο (12/3), σήμερα, υπάρχουν δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Λοκομοτίβ, Βλάντιμιρ Μαμίνοφ, που επιβεβαιώνουν την ύπαρξη πρότασης προς τον παίκτη.

"Παρακολουθούμε τον Μπλάνκο από το καλοκαίρι και είναι γεγονός ότι τον θέλουμε. Προσπαθήσαμε να ενισχυθούμε την τελευταία στιγμή, κάνοντας πρόταση σε 2-3 επιθετικούς. Τον γνωρίζουμε φυσικά, είναι ένας παίκτης που θέλουμε στη Λοκομοτίβ, αλλά δεν μπορώ να πω σε ποιους απευθυνθήκαμε τώρα. Θα ήταν αντιδεοντολογικό από τη στιγμή που καμία πρόταση δεν είχε το επιθυμητό για εμάς αποτέλεσμα. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορώ να πω ποιοι επιθετικοί απέρριψαν τις προτάσεις μας".


Παρασκευή... κοντή γιορτή

Το σίγουρο είναι ότι με όλα αυτά, για ακόμα μια φορά το παιχνίδι παίζεται στις πλάτες του κόσμου και όχι στην πλάτη της ΠΑΕ ή του παίκτη. Στην τελική, είτε υπήρξε πρόταση, είτε δεν υπήρξε, τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει. Αυτό που ήθελε ο κόσμος ήταν η πρόταση ανανέωσης της διοίκησης προς τον αγαπημένο Ζορό και αυτό έγινε. Τώρα, αυτό που περιμένει ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας, είναι το "ναι" στη συγκεκριμένη πρόταση από τον Μπλάνκο που τόσο στηρίζει.

Μέχρι λοιπόν την Παρασκευή που εκπνέει η διορία της ΠΑΕ, η αγωνία θα φτάσει στο κόκκινο, αλλά όχι για την ΠΑΕ, ούτε για τον παίκτη, για τον κόσμο και μόνο!


Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος

















Δεν υπάρχουν σχόλια: