Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ΑΕ ΑΕΛ: «Στείλτε τον Μπέο στον… αγύριστο»!

Πολύ σκληρή ανακοίνωση, με την οποία κατηγορεί τον Αχιλλέα Μπέο για «εξύβριση επί 90 λεπτά του Νίκου Νταμπίζα, των συμπαικτών του και της πόλης της Λάρισας», στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με την ΑΕΛ (3-3), εξέδωσε η θεσσαλική ΠΑΕ και καλεί τις αρμόδιες αρχές «να επιληφθούν άμεσα της κατάστασης και να τον στείλουν στον αγύριστο»!

Για τη διαιτησία του κ. Παππά στον αγώνα της Νέας Σμύρνης, αναφέρεται στην ανακοίνωση: «…παιδαριώδη λάθη, εκατέρωθεν».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Εξύβριση προς του φιλάθλους» ήταν με βάση το φύλλο αγώνα ο λόγος για τον οποίο ο αρχηγός της ομάδας μας αποβλήθηκε. Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να το αποδεχθούμε.

Με τη μόνιμη υποτίμηση της νοημοσύνης των φιλάθλων, τη συνεχή επίδειξη ανηθικότητας και τραμπουκισμού, τι θα γίνει όμως; Να τιμωρηθεί, λοιπόν, αυτός που έβρισε τον κόσμο, αλλά θα μείνει και πάλι στο απυρόβλητο εκείνος που επί 90 λεπτά έβριζε την οικογένεια του Νίκου Νταμπίζα (ευτυχώς που η σύζυγος και τα δυο παιδιά του ήταν αρκετά διαζώματα πιο πάνω για να ακούσουν), τους συμπαίκτες του και την πόλη της Λάρισας; Στη συνείδησή μας, η δικτατορία έπεσε το 1974. Πώς γίνεται να βιώνουμε καθημερινά καταστάσεις χούντας, για τις οποίες κανείς δεν επεμβαίνει, αφού ο παρατηρητής της Superleague δεν κατέγραψε την χυδαία συμπεριφορά του Αχιλλέα Μπέου; Δεν θα αναρωτηθούμε τι δουλειά είχε εκεί. Γνωρίζουμε ότι, ως πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, απαγορεύεται η ενασχόλησή του με οποιαδήποτε άλλη ΠΑΕ και καλούμε τις αρμόδιες αρχές να επιληφθούν άμεσα της κατάστασης και να τον στείλουν στον αγύριστο.

Για τις διαιτητικές αποφάσεις στον συναρπαστικό αγώνα με τον Πανιώνιο, όλοι είδαν ότι υπήρξαν παιδαριώδη λάθη εκατέρωθεν. Θεωρούμε ότι για ακόμα μία φορά μας στέρησαν το δικαίωμα να προηγηθούμε και τοποθετούμε το γκολ του Πανκράτ στη λίστα της ντροπής (Βενετίδης με Καβάλα, Σίμιτς με Πανιώνιο στον α' γύρο, Μετίν με Ολυμπιακό Βόλου).

Όσο για τη σημερινή αγωνιστική παρουσία της ομάδας, ο κόσμος της Λάρισας μόνο υπερήφανος μπορεί να είναι γι' αυτή την ΑΕΛ. Γι' αυτή τη φανέλα που έχει μάθει να επιβιώνει στις πιο δύσκολες, τις πιο τραγικές καταστάσεις. Ποτέ δεν υπέκυψε, όσο κι αν πιέστηκε, ποτέ δεν προσκύνησε και ποτέ δεν θα το κάνει.


ΠΑΕ ΑΕΛ 1964

Δεν υπάρχουν σχόλια: