Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Καραγεωργίου: «Δεν υπήρχε φρεσκάδα!»!!

Ο Νίκος Καραγεωργίου τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο Εργοτέλης σήμερα δεν είχε φρεσκάδα και γι’ αυτό ήρθε η ισοπαλία με τον Ατρόμητο, ενώ αναφέρθηκε και στα τεκταινόμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο Εργοτέλης ήταν καλός για ένα ημίχρονο και πέτυχε ένα γκολ, όμως δεν ήταν και τόσο στο δεύτερο και δέχτηκε την ισοφάριση επειδή δεν είχε φρεσκάδα, σύμφωνα με τον Νίκο Καραγεωργίου. «Ο Ατρόμητος δεν μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ και όλα αυτά μας ανάγκασαν στο να μην πάρουμε μία νίκη για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες.

Οι δημοσιογράφοι όταν κερδίζουμε μου λέτε για την Ευρώπη και όταν χάνουμε ότι κινδυνεύουμε. Ας τα αφήσουμε αυτά. Ο Εργοτέλης δεν θα κινδυνεύσει γιατί είναι καλύτερος από τις άλλες ομάδες. Δεν είναι η παραμονή ο στόχος μας. Κάποιοι παίκτες όπως ο Μπέτο και ο Ολίσε προέρχονται από μεγάλη αποχή και δεν μπορούσαν να κρατήσουν καλό ρυθμό.

Τέσσερις παίκτες έπαιξαν τρία συνεχόμενα παιχνίδια και δεν έχουμε αυτή την δυνατότητα, του να παίζουμε σε τέτοιους ρυθμούς. Δεν υπήρχε η φρεσκάδα και η ζωντάνια για να ολοκληρώσουμε όπως έπρεπε παιχνίδι. Γι' αυτόν τον λόγο ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Υπό άλλες συνθήκες θα παίζαμε καλύτερα. Αυτό μας επηρέασε πάρα πολύ.

Όμως, έγινε μία προσπάθεια κι αυτό δεν είναι αμφισβητήσιμο, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη», ανέφερε ο τεχνικός των κρητικών στη συνέντευξη Τύπου, όπου ρωτήθηκε και για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο χώρο του ποδοσφαίρου. «Αυτοί που μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα, είναι αυτοί που έχουν την δυνατότητα. Οι πρόεδροι των ομάδων και κυρίως των μεγάλων για να πάει καλύτερα το ποδόσφαιρο. Δεν έχω να πω κάτι άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: