Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Χάθηκαν τα ίχνη του Κομπαγιάσι!!

Όταν στα τέλη Δεκεμβρίου στον Ηρακλή, είχαν αποφασίσει να διακόψουν την συνεργασία με τον Ντάϊγκο Κομπαγιάσι, στην ΠΑΕ είχαν πει ότι στην Ιαπωνία θα έχουν πάντα έναν φίλο.  Επειδή οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται την τελευταία εβδομάδα αναζητούν τον 28χρονο επιθετικό αλλά μάταια.

Μόλις έγινε γνωστή η τραγωδία που έπληξε την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, στον Ηρακλή, προσπάθησαν να έρθουν σε επικοινωνία με τον Κομπαγιάσι. Άλλωστε είχαν συχνή επαφή από στην στιγμή που ήθελαν να ενημερώνονται για την κατάσταση του, καθώς θα έπρεπε να υποβληθεί σε εγχείρηση στην μέση. Μάλιστα είχαν ανοικτή γραμμή και με τους γιατρούς του.

Πλέον κάθε επαφή με τον γιαπωνέζο ποδοσφαιριστή έχει χαθεί, ενώ και οι θεράποντες γιατροί του, δεν γνωρίζουν την τύχη του Κομπαγιάσι.
Ο επιθετικός παίκτης φεύγοντας από τους «κυανόλευκους» επέστρεψε στην πατρίδα του και μάλιστα είχε συνάψει συμβόλαιο με την Σιμίτζου Pulse, η οποία εδρεύει στην βορειοανατολική Ιαπωνία. Το σημείο δηλαδή που έπληξε περισσότερο από κάθε άλλο από τον σεισμό και το καταστροφικό τσουνάμι.

Στην Μίκρα δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια και καθημερινά προσπαθούν να βρουν δίαυλο επικοινωνίας. Μια πληροφορία που ανέφερε ότι έστειλε σε ένα φίλο του ένα ηλεκτρονικό μήνυμα , λέγοντας απλά «καταστροφή» , δεν επιβεβαιώνεται.

Δέκα χιλιάδες αγνοούμενοι

Οι αρχές της νομαρχίας Μιγιάγκι, στη βορειοανατολική Ιαπωνία, δεν έχουν νέα από περίπου 10.000 κατοίκους της παραθαλάσσιας πόλης Μιναμισανρίκου, μία ημέρα μετά το καταστροφικό τσουνάμι που έπληξε την περιοχή, όπως αναφέρει σήμερα στον ιστότοπό του το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο NHK.

Αυτός ο αριθμός αντιπροσωπεύει το μισό πληθυσμό αυτής της πόλης με περίπου 17.000 κατοίκους, μετέδωσε από τη μεριά του το πρακτορείο Kyodo.
Οι ιαπωνικές αρχές έχουν επιβεβαιώσει ότι περίπου 7.500 άνθρωποι έχουν μετακινηθεί προς 25 καταφύγια, ενώ προς το παρόν δεν έχουν καταφέρει να επικοινωνήσουν με περίπου 10.000 ανθρώπους, διευκρίνισε το NHK.

Οι τοπικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να βρεθούν οι αγνοούμενοι με τη βοήθεια του στρατού, προσθέτει το NHK.
Σύμφωνα με τον προσωρινό απολογισμό του σεισμού και του τσουνάμι που έπληξε χθες Παρασκευή το βορειοανατολικό τμήμα του νησιού Χονσού οι νεκροί και οι αγνοούμενοι φτάνουν τους 1.700.

Δεν υπάρχουν σχόλια: