Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Λαλίστατος υπέρ Τσιώλη ο Κόκε…!!

Δεν ξέρουμε αν ήταν εξαιτίας του γκολ που πέτυχε, το οποίο ήταν και το πρώτο στη σεζόν, αλλά ο Σέρχιο Κόκε έσταζε μέλι για τον Σάκη Τσιώλη μετά τη νίκη στην Κέρκυρα...
Λαλίστατος υπέρ Τσιώλη ο Κόκε…
«Πρόκειται για έναν πολύ ευγενή άνθρωπο που μου έκανε εξαιρετική εντύπωση. Ήρθε να αλλάξει πράγματα όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και στον ψυχολογικό τομέα. Ο κ. Τσιώλης είναι ένας άνθρωπος σοβαρός και ευγενής που με έβαλε σε θέση όπου μου αρέσει να αγωνίζομαι αλλά το κυριότερο είναι το ότι με έκανε να πιστέψω ξανά στον εαυτό μου», είπε αρχικά ο αρχηγός του Άρη.
Για το ματς, σχολίασε: «Σημειώσαμε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη την οποία χρειαζόμασταν πολύ. Η αλήθεια είναι ότι είχα πολύ καιρό να σκοράρω παρά του ότι προσπαθούσα, σημείωνα ευκαιρίες και πετύχαινα δοκάρια. Σήμερα ήρθε αυτή η στιγμή.
Έχουμε αρκετά παιχνίδια μπροστά μας και θα παλέψουμε όσο έχουμε μαθηματικές πιθανότητες για να μπούμε στα playoffs, θα τις κυνηγήσουμε. Στο τέλος της χρονιάς, θα κάνουμε τον απολογισμό μας, θα δούμε που έχει φτάσει η ομάδα και θα αξιολογήσουμε σωστά ώστε να ξεκινήσει με άλλες προδιαγραφές η επόμενη χρονιά».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: