Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Κομάντο στην Κέρκυρα

Ματς χωρίς επιστροφή είναι το σημερινό του Άρη στην Κέρκυρα στο ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη (17:15, Novasports3).

Τα ψέματα τελείωσαν για τους «κίτρινους». Η ήττα από τον Ηρακλή στο Χαριλάου σηματοδότησε αλλαγές στην ομάδα. Σήμερα το απόγευμα στην Κέρκυρα οι Θεσσαλονικείς πρέπει να πάρουν τη νίκη για να απομακρυνθούν κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη που οδηγεί στην Football League. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη στο ντεμπούτο του Λαρισαίου τεχνικού στην ομάδα, θέλει πρωτίστως να μην έχει μπελάδες αναφορικά με την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα και έπειτα να διεκδικήσει με αξιώσεις το εισιτήριο για τα πλέι οφ.


Φουλ επίθεση για τη νίκη

Ο Έλληνας τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα με την καλύτερη δυνατή σύνθεση μιας και τα προβλήματα για τους Θεσσαλονικείς δεν είναι και λίγα. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σηφάκης ενώ το καρέ της άμυνας θα απαρτίζεται από τους Ρονάλντο, Λαζαρίδη, Βανγκέλι και Μίσελ. Στα χαφ θα βρίσκονται οι Φατί, Ντανίλο και Τόχα, ενώ η επιθετική τριανδρία θα απαρτίζεται από τους Κόκε, Νέτο και Καστίγιο.


Βασίλης Μαυρόπουλος













Δεν υπάρχουν σχόλια: