Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Πιο… καυτή από την Τζούλια;

Μετά την Τζούλια Αλεξανδράτου, ο sportdog σας παρουσιάζει και την πανέμορφη αδερφή της, Άρτεμις, που κάνει καριέρα στο τραγούδι, για να κάνετε τις συγκρίσεις. Ποια είναι πιο σέξι; Σίγουρα η απάντηση είναι πολύ δύσκολη, καθώς αυτά τα δύο κορίτσια έχουν βγει τόσο όμορφα…
Πιο… καυτή από την Τζούλια; (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Η Άρτεμις γεννήθηκε στην Αυστρία. Όταν ήταν μικρή της άρεσε να ζωγραφίζει, με ιδιαίτερη προτίμηση στα σχέδια μόδας. Η μεγάλη της αγάπη ωστόσο, ήταν το τραγούδι και τελικά αποφάσισε να το ακολουθήσει και επαγγελματικά.
Αν και τραγουδάει αρκετά χρόνια, ο περισσότερος κόσμος την έμαθε όταν έλαβε μέρος στο ριάλιτι παιχνίδι «Dream show the music 2». Μπορεί να μην κέρδισε στον διαγωνισμό, παρ' όλα αυτά ο κόσμος την ξεχώρισε και αποτελεί πλέον σταθερή αξία στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού, ελπίζοντας να φτάσει κάποια στιγμή τις Βίσση και Βανδή.
Αμέσως μετά κυκλοφόρησε η πρώτη της δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «Ρουλέτα», ενώ έχει καταφέρει να τραγουδήσει σε πολλά μαγαζιά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, πλάι σε σημαντικά ονόματα.
Σε αντίθεση με την «σκανδαλιάρα» αδερφή της Τζούλια, η Άρτεμις είναι ένα low profile άτομο και αυτό φροντίζει να το αποδεικνύει. Δεν έχει ακουστεί ποτέ το παραμικρό αρνητικό σχόλιο για εκείνη, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τα προσωπικά της και εκεί είναι πάντα διακριτική. Γι’ αυτό και τα γεγονότα του 2010 την συντάραξαν…
Ήταν τότε που η αδερφή της Τζούλια Αλεξανδράτου αποφάσισε να αλλάξει επαγγελματικούς ορίζοντες και κυκλοφόρησε το πρώτο της ροζ dvd. «Λυπάμαι τους γονείς μου που πονάνε πολύ. Αρρώστησαν! Ένιωσα όπως θα ένιωθε οποιοσδήποτε με μια τέτοια ιστορία. Δεν θα πόναγε; Δεν θα έκλαιγε; Δεν θα ήθελε να ανοίξει η γη να τον καταπιεί;», είχε δηλώσει στο περιοδικό «Hello» μετά την απόφαση της Τζούλιας να γίνει πορνοστάρ!
Μάλιστα, την νέα της δισκογραφική δουλειά «Ερωτική εξομολόγηση» την υπέγραψε ως… Άρτεμις, θέλοντας να δείξει πως δεν θέλει να γίνεται καμία σύγκριση με την αδερφή της Τζούλια.
Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, η Άρτεμις είναι μόνη, καθώς χώρισε με τον Κωνσταντίνο Πάντζη, μετά από 1,5 χρόνο σχέσης. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι το ζευγάρι θα επανασυνδεθεί, όμως, το καλοκαίρι κυκλοφόρησαν σενάρια που την ήθελαν να είναι μαζί με τον Γιώργο Χειμωνέτο, λόγω των εμφανίσεων που έκανε στην Ρόδο…

Πηγή: sportdog.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: