Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Η Αιντχόφεν κοιτάει Μανωλά

Οι φήμες περί ενδιαφέροντος της Αϊντχόφεν για τον Κώστα Μανωλά, επιβεβαιώθηκαν από τον υπεύθυνο επικοινωνίας των Ολλανδών. "Τον γνωρίζουμε".

Ο Κώστας Μανωλάς αποτελεί τον επόμενο παίκτη στη λίστα του Αδαμίδη για να λάβει πρόταση ανανέωσης με την ΑΕΚ και ο λόγος είναι προφανής καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί η διοίκηση να επενδύσει πάνω του. Άλλωστε οι "σειρήνες" από το εξωτερικό ηχούν για τα καλά στα αυτιά του προέδρου της ομάδας, που δεν θα ήθελε με τίποτα να χάσει τον παίκτη χωρίς να κερδίσει και ο σύλλογος.


"Γνωρίζουμε τον Κώστα"

Η φημολογία για ενδιαφέρον της Αϊντχόφεν πήρε σάρκα και οστά μετά και τις δηλώσεις του υπεύθυνου επικοινωνίας των Ολλανδών στην εφημερίδα Real News.
"Ναι γνωρίζω τον Κώστα Μανωλά, είναι παίκτης της ΑΕΚ και είναι ανάμεσα σε εκείνους που παρακολουθούμε. Με συγχωρείτε, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα, απευθυνθείτε στο προπονητής της ομάδας", δήλωσε ο Πέδρο Σαλαζάρ Χιούιτ.

Η αλήθεια είναι ότι ο νεαρός Έλληνας αμυντικός, βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα των Ολλανδών και με το συμβόλαιο του να λήγει το 2012, αποτελεί ελκυστικό στόχο.


Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος







Δεν υπάρχουν σχόλια: