Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

«Θα τους κάνω το διπλό και θα ψάχνονται»!

Μία ημέρα είναι σημειωμένη στο ημερολόγιο του Μάκη Ψωμιάδη από την αρχή της χρονιάς. Η Κυριακή 13 Μαρτίου, όταν και… όλως τυχαίως παίζει η Καβάλα στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.
«Θα τους κάνω το διπλό και θα ψάχνονται»! (ΦΩΤΟ)
Η Καβάλα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιεί μία εξαιρετική πορεία και έχει σημαντικές πιθανότητες για να μπει στα πλέι οφ. Ωστόσο, αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο τον Μάκη Ψωμιάδη, όπως λέει ο ίδιος εδώ και πάρα πολλούς μήνες, δεν είναι η είσοδος στην εξάδα, αλλά το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Ο νυν «ισχυρός άνδρας» των «Αργοναυτών» και πρώην ιδιοκτήτης της Ένωσης συνηθίζει να έρχεται στην Αθήνα και να απολαμβάνει το καφέ του στο Κολωνάκι. Όσοι λοιπόν έχουν έρθει σε επαφή μαζί του, έχουν ακούσει εδώ και μήνες να μιλάει για την Κυριακή στις 13 του Μαρτίου. Αρχικά, κανείς δεν κατάλαβε τι εννοούσε. Ψάχνοντας όμως το πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ, διαπίστωσαν πως μιλάει για το εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ.
Ο «Big Mac» ανυπομονεί για το συγκεκριμένο ματς και μάλιστα εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξος για νίκη της ομάδας και παράλληλα δική του… εκδίκηση. «Θα τους κάνω το διπλό και θα ψάχνονται, για να δουν τι εστί Μάκης», λέει σε φίλους και γνωστούς που κάθονται στο τραπέζι του.
Ο κ. Ψωμιάδης τα δύο χρόνια που η Καβάλα είναι στα «μεγάλα σαλόνια», μετράει δύο νίκες επί των «κιτρινόμαυρων» εντός έδρας με 2-1 και μία «βαριά» ήττα στο ΟΑΚΑ με 3-0. Μάλιστα στο πρώτο μεταξύ τους φετινό παιχνίδι στην Καβάλα, πανηγύρισε σαν… μικρό παιδί μετά το τελικό σφύριγμα.
Μπήκε μέσα, έτρεξε να αγκαλιάσει τον γιό του, Σταύρο, και μετά έκανε τον γύρο του θριάμβου αγκαλιά με τον Ονουάτσι. Αύριο ξέρει πως δεν μπορεί να κάνει το ίδιο σε περίπτωση νίκης, αφού δεν είναι και από τους πλέον… αγαπητούς στους ΑΕΚτζήδες, ωστόσο θα μπορεί να πανηγυρίσει από το μπουθ. Άλλωστε, όπως λέει εδώ και πολύ καιρό, η νίκη των «Αργοναυτών» είναι σίγουρη λόγω της ποιοτικής διαφοράς των δύο ομάδων. Για το σκορ αγωνιά…
«Έχουμε καλύτερη ομάδα και θα τους πάρουμε. Αυτό το ξέρω. Μόνο το σκορ δεν ξέρω…»!
Λέτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: