Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Μείωσε και... ελπίζει η Ρεάλ!!!

Με δύο γκολ του Μπενζεμά, η Ρεάλ επικράτησε της Ερκουλες 2-0 και μείωσε στους τέσσερις βαθμούς από την Μπαρτσελόνα. Για 990 λεπτά χωρίς γκολ εκτός έδρας η ομάδα του Αλικάντε!
Οπως και στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Σανταντέρ, η Ρεάλ Μαδρίτης παρατάχθηκε χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά με δύο επιθετικούς. Την θέση του Πορτογάλου πήρε ο Γκρανέρο στο κέντρο, ενώ συντήρηση δυνάμεων ήταν μέσα στα πλάνα καθώς ακολουθεί ματς για το Champions League κόντρα στην Λιόν την Τετάρτη (16/03). Ο Γκρανέρο είχε την πρώτη καλή φάση στο 16' με εκτέλεση φάουλ, ενώ τρία λεπτά μετά ο Καλαταγιούδ μπλόκαρε το σουτ του Ντι Μαρία. Το σκορ άνοιξε στο 24' με... απλό τρόπο. Ο Οζίλ άνοιξε στα δεξιά στον Αρμπελόα, ο Ισπανός μπακ έκανε το γύρισμα και ο Μπενζεμά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.  Στο 28' ξανά από προσπάθεια του Αρμπελόα, ο Αντεμπαγιόρ έκανε κεφαλιά αναγκάζοντας τον Καλαταγιούδ σε εντυπωσιακή επέμβαση, ενώ στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τρεις φάσεις πριν βγει το ημίχρονο, με τον Κασίγιας να είναι εκεί και στεις τρεις. Στο 35' είπε «όχι» στον Τομέρ, στο 36' στον Κίκο και στο 42' στον Πορτίγιο για να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με 1-0.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να γίνουν το ίδιο απειλητικοί όπως στο πρώτο και έφτασαν τα 990 σερί λεπτά χωρίς γκολ μακριά από το «Ρίκο Πέρεθ» από τις 24 Οκτωβρίου του 2010 (1-1 με Βιγιαρεάλ) και έντεκα διαδοχικά ματς. Στο 54' ο Μπενζεμά μετά από λάθος διώξιμο του Καλαταγιούδ, σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα της Ερκουλες, όμως δύο λεπτά μετά άνοιξε το σκορ με εξαιρετική κίνηση και πλάσε δοκάρι και μέσα από πλάγια αριστερά (2-0). Η Ρεάλ διατήρησε τον έλεγχο μέχρι το τέλος ενώ παράλληλα προσπαθούσε να κρατήσει δυνάμεις ενόψει Λιόν. Στο 69' σουτ του Οζίλ έφυγε άουτ και στο 73' φάουλ που εκτέλεσε απέκρουσε ο Καλαταγιούδ εντυπωσιακά. Στο 76' Αντεμπαγιόρ και Κεντίρα έχασαν διπλή ευκαιρία, ενώ ο Μπενζεμά, που έψαξε το χατ τρικ, δεν τα κατάφερε στο 80' και το 91', με το 2-0 να μένει μέχρι το τέλος. Πλέον οι Μερένχες περιμένουν δώρο από την Σεβίλλη, η οποία υποδέχεται την Μπαρτσελόνα την Κυριακή (13/03).

Δεν υπάρχουν σχόλια: