Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Με ...υδραυλική υποβοήθηση!

Το γκολ του Σκόκο στο 88΄ λύγισε τους 10 της Καβάλας και η ΑΕΚ δεν επέτρεψε στον Μάκη Ψωμιάδη να πάρει την εκδίκησή του στο ΟΑΚΑ. Εδραιώνεται στην 3η θέση η Ένωση ενόψει πλέι-οφ.
Με ...υδραυλική υποβοήθηση!

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν στείρο από φάσεις και ευκαιρίες για γκολ. Η ΑΕΚ είχε στα πρώτα λεπτά την κυριαρχία, με την Καβάλα τον έλεγχο του αγώνα για ένα 10λεπτο, δημιουργώντας κάποιες φάσεις με σουτ. Καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν κλασσική ευκαιρία για γκολ με αποτέλεσμα αμφότερες να οδηγηθούν στα αποδυτήρια όπως ξεκίνησαν τον αγώνα. Δηλαδή ισόπαλες 0-0…
Η επανάληψη ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αφού το δοκάρι του Μίτσελ στο 47’ δημιούργησε προσδοκίες για ένα καλύτερο ματς στο δεύτερο μέρος. Καλύτερες προσπάθειες, σίγουρα είδαμε, πολλά γκολ όμως δεν είδαμε… Το ευτυχές για τον Μανόλο Χιμένεθ ήταν ότι η Καβάλα έμεινε με 10, λόγω της αποβολής του Καρντόσο στο 53’, αλλά και πάλι οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπορούσαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα…
Τα λεπτά περνούσαν εις βάρος του «Δικεφάλου», στο 88’ όμως μίλησε ο πιο ποιοτικός παίκτης των «κιτρινόμαυρων». Ο Σκόκο που είχε περάσει αλλαγή πέτυχε με κεφαλιά το 1-0 και έδωσε στην ομάδα του τους τρεις πολύτιμους βαθμούς!

90'+4' Κίτρινη στον Μίτσελ επειδή πέταξε τη μπάλα μακριά...
90'+3' Κίτρινη στον Σκόκο για καθυστέρηση
90'+1' Απίστευτη φάση για την Καβάλα! Ύστερα από σέντρα του Αμπντούν, ο Νικουλάε έκανε σέντρα-σουτ με τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σάχα.
90' Τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις!
88' Γκολ για την ΑΕΚ! Ύστερα από σέντρα του Γκερέιρο, ο Σκόκο πήρε την κεφαλιά για το 1-0!
85' Οι Καβαλιώτες διαμαρτύρονται για πέναλτι! Ο Αμπντούν έβγαλε χαμηλή σέντρα από αριστερά, ο Ματέος έκανε τάκλιν και βρήκε τη μπάλα με το χέρι.
84' Αλλαγή για την Καβάλα: Ο Σιόντης παίρνει τη θέση του Πφερτζέλ. Ο μοναδικός Έλληνας στο σχήμα της Καβάλας ο Σιόντης
83' Σουτ του Λαγού εκτός περιοχής η μπάλα έφυγε άουτ.
76' Ωραία σέντρα του Σκόκο από αριστερά η άμυνα της Καβάλας έδιωξε σε κόρνερ.
75' Αλλαγή για την Καβάλα: Ο Ντικρόκ στη θέση του Ρίος
73' Ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Σκόκο, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γκαλίνοβιτς και έφυγε άουτ.
70' Η ΑΕΚ διαμαρτύρεται για πέναλτι, διότι ύστερα από σέντρα του Σκόκο, ο Ριός έκανε τάκλιν και η μπάλα χτύπησε στο απλωμένο χέρι του.
69' Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Σκόκο αντί του Μπαχά, ο οποίος δεν ενθουσίασε με την απόδοσή του.
67' Ωραία κομπίνα της Καβάλας στο φάουλ του Αμπντούν, ο Αλγερινός αντί να γεμίσει τη μπάλα στην περιοχή, την έσπασε χαμηλά στον Ντουγκλάο το σουτ του οποίου κατέληξε ψηλά άουτ.
66' Σουτ του Μίτσελ πάνω στον Χργκόβιτς
64' Κίτρινη κάρτα στον Ντουγκλάο για το δολοφονικό τάκλιν στον Μπαχά.
63' Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Ντιόπ στη θέση του Γκέντσογλου.
62' Ευκαιρία για την Καβάλα: Ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Αμπντούν από δεξιά, ο Σάχα βγήκε και δεν βγήκε, ο Ντουγκλάο πήρε την κεφαλιά η οποία κατέληξε άουτ.
59' Ευκαιρία για την ΑΕΚ: Ύστερα από σέντρα του Λυμπερόπουλου, η μπάλα είχε αποδέκτη τον Γκέντζογλου, ο οποίος με γυριστό σουτ την έστειλε άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γκαλίνοβιτς.
56' Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Γκερέιρο στη θέση του Μπερνς. Ο Χιμένεθ έριξε στη μάχη τον Πολωνό προκειμένου να φτιάξει παιχνίδι και άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2
55': Σωτήρια επέμβαση του Γκαλίνοβιτς, ο οποίος απομακρυνει τη μπάλα με τα πόδια στο ύψος της μικρής περιοχής πριν γίνει κάτοχός της ο Λυμπερόπουλος.
53' Κόκκινη στον Καρντόσο: Ο Αργεντινός πήρε δεύτερη κίτρινη για την προβολή πάνω στον Ματέος.
50' Ωραία μπαλιά του Μίτσελ από τα δεξιά με στόχο τον Μπαχά, ο Γκαλίνοβιτς όμως βγήκε έγκυρα και μπλόκαρε τη μπάλα.
47' Δοκάρι ο Μίτσελ! Ο Ισπανός με ένα ασύλληπτο σουτ εκτός περιοχής τράνταξε ο αριστερό δοκάρι του Γκαλίνοβιτς! Η ΑΕΚ έχει μπει δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο...
46' Έναρξη δευτέρου μέρους
Αλλαγή για την Καβάλα: Ο Βουτσίσεβιτς αντί του Περεϊρίνια
45'+1' Ληξη ημιχρόνου
44' Άλλη μία εξαιρετική ατομική ενέργεια από τον Αμπντούν, ο οποίος έκανε κούρσα 40 μέτρων, ωστόσο, κλείστηκε από τον Ματέος και το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν καλό.
40' Σχόλιο: Μετά από ένα 10λεπτο κυριαρχίας της Καβάλας, η ΑΕΚ ξαναπήρε τον έλεγχο και πιέζει ασφυκτικά στα τελευταία λεπτά. Ωστόσο έχει προβλήματα στην τελική προσπάθεια...
32' Καλη στιγμή για την Καβάλα με τον Νικουλάε, ο οποίος πλάσαρε υπό την πίεση του Νταντόμο, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
29' Μετά από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά και κεφαλιά του Ντουγκλάο, ο Νικουλάε επιασε το δεξί σουτ στην κίνηση, με τη μπάλα να φεύγει άουτ χωρίς πολλή δύναμη.
24' Σουτ του Νικουλάε άουτ
22' Κίτρινη κάρτα στον Μανωλά
16' Η ΑΕΚ πέτυχε γκολ, αλλά δεν μέτρησε σωστά ως οφσάιντ: Ύστερα από σέντρα του Λυμπερόπουλου, ο Γκέντσογλου πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στον Μπαχά που δεν καλύπτεται και καταλήγει στα δίχτυα.
10' Σχόλιο: Καμία αξιόλογη φάση μέχρι στιγμής. Η ΑΕΚ έχει μία ελαφρά πρωτοβουλία στις κινήσεις χωρίς ωστόσο να γίνει απειλητική...
1' Έναρξη αγώνα
Οι ομάδες βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο!
ΑΕΚ (Χιμένεθ): Σάχα, Νασούτι, Ματέος, Μανωλάς, Νταντόμο, Μίτσελ, Γκέντσογλου (63' Ντιόπ), Λαγός, Μπερνς (56' Γκερέιρο), Λυμπερόπουλος, Μπαχά (69' Σκόκο).
Καβάλα (Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Τόμασιτς, Πφέρτζελ (84' Σιόντης), Περεϊρίνια (46' Βουτσίσεβιτς), Ρίος (75' Ντικρόκ), Νικουλάε, Καρντόσο, Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Ντιέ, Αμπντούν

Δεν υπάρχουν σχόλια: