Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

"Λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο"!

Καυστική ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στην καταδικαστική απόφαση της ΕΕΑ για τον Ηρακλή, εξέδωσε σήμερα η "Αυτόνομη Θύρα 10" των φίλων του Γηραιού.
"Λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο"!
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ελληνική δικτατορική κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και των βιομηχάνων, με πρόεδρο της «δημοκρατίας» τον θειο του πιλάβιου. Με πρωθυπουργό τον Γ. Παπανδρέου. Με αντιπρόεδρο και υπουργό οικονομικών τον θεσσαλονικιό Ε. Βενιζέλο. Με υπουργό εσωτερικών τον θεσσαλονικιό Χ. Καστανίδη. Με βουλευτές Θεσσαλονίκης τους : Καϊλή, Ρομπόπουλο, Αράπογλου, Μαγκριώτη, αποφάσισε μετά από μια άριστη συνεργασία με το αθλητικό παρακράτος της Ε.Π.Ο. και την τραγελαφική ελληνική δικαιοσύνη να εξαφανίσει τον σύλλογο του Ηρακλή από το αθλητικό στερέωμα.
Η απόφαση της πτώσης του Ηρακλή είναι 100% πολιτική. Εκπονήθηκε από πολιτικούς και επιχειρηματικούς κύκλους οι οποίοι κινούνται κοντά και γύρω από τον αρχιερέα της καταστροφής του Ηρακλή Ε. Μυτιληναίο και εκτελέστηκε πιστά πότε εκούσια και πότε ακούσια από όλες τις μετέπειτα προδοτικές διοικήσεις τόσο της ΠΑΕ όσο και του Γυμναστικού Συλλόγου. Τα συμφέροντα τεράστια, τόσο μεγάλα όσο και η ακίνητη περιουσία του Ηρακλή!
Δε θα μπούμε στη διαδικασία αναφοράς επιχειρημάτων για το αν ο υποβιβασμός του Ηρακλή ήταν δίκαιος ή άδικος, όσο ευνουχισμένη πνευματικά και να είναι η ελληνική κοινωνία είμαστε σίγουροι ότι μπορεί να κρίνει κάτι τόσο εξόφθαλμο. Απλά θα θέλαμε να υπερτονίσουμε το χρονικό σημείο στο οποίο κάποιοι μεθόδευσαν τη διάλυση του συλλόγου. Διότι τα ίδια όργανα, οι ίδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί οι οποίοι σήμερα ρίχνουν τον Ηρακλή στη Δ εθνική, τα προηγούμενα χρόνια επί προεδρίας Αντώνη Πασχαλίδη, χορηγούσαν τις άδειες χωρίς ο ίδιος να είναι μεγαλομέτοχος. Και για να γίνουμε πιο σαφείς ο Αντώνης Πασχαλίδης πήρε άδεια μεγαλομετόχου από τους ίδιους αυτούς ελεγκτικούς μηχανισμούς στις 6/12 του 2010. Μέχρι τότε υπέγραφε συμβάσεις με τη Nova, συμβάσεις με τον Ο.Π.Α.Π., διακανόνιζε τα χρέη της ΠΑΕ με τους αρμοδίους υπουργούς, χωρίς να είναι τίποτα στον Ηρακλή. Όμως τότε δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να υλοποιηθεί το σχέδιο. Έτσι λοιπόν σε αυτό το χρονικό σημείο που η γωνία αυτή του πλανήτη ξεπουλιέται όσο- όσο στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο, ξαφνικά οι ελεγκτικοί αυτοί μηχανισμοί τίθενται σε εφαρμογή και αποφασίζουν τη διάλυση του συλλόγου.
Λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο απαντάμε εμείς!
Όσο για τις διοικήσεις του Ηρακλή από την περίοδο Μυτιληναίου και μετά, είναι περιττό να αναφέρουμε ότι τον Ηρακλή να αγωνίζεται θα τον ξαναδείτε μόνο μέσα από την τηλεόραση. Κάποιους από εσάς σας πήραμε χαμπάρι νωρίς και σας κυνηγήσαμε. Δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τον Τάκη στον οποίο δείξαμε εμπιστοσύνη και μας πρόδωσε διπλά!

Φυσικά σε όλο αυτό το καλοστημένο παιχνίδι υπήρξαν εκτός από τους πρωταγωνιστές και οι κομπάρσοι οι οποίοι όμως ανέλαβαν έναν δύσκολο ρόλο. Αναφερόμαστε στους δημοσιογράφους, τόσο της Θεσσαλονίκης, όσο και της Αθήνας οι οποίοι επί ένα χρόνο ολόκληρο προλείαιναν το έδαφος έτσι ώστε τη κατάλληλη στιγμή, ο λαός του Ηρακλή να είναι διασπασμένος ώστε να μην μπορέσει να επαναλάβει το έπος του Ιουνίου του 2010. Μέχρι και ανακοίνωση βγάλανε εξ’ ονόματος του Βάσια σύμφωνα με την οποία ο Ηρακλής δεν θα έπαιρνε αδειοδότηση.
Από την άλλη, οι σύνδεσμοι του Ηρακλή στοχοποιήθηκαν από τον δημοκρατικό κατά τα άλλα, στρατό κατοχής, την Έλ.Ας. Φτάσαμε στο σημείο μέσα σε μια χρονιά να μετράμε 70 συλλήψεις το 85% των οποίων ήταν εκτός γηπέδου. Προσπάθησαν με αυτό τον ύπουλο τρόπο να ανακόψουν το ολοένα και πιο δυναμικό οπαδικό κίνημα του Ηρακλή.

Αδελφέ, φίλε ηρακληδέα… ακόμα δεν νίκησαν. Θα νικήσουν μόνο αν τους το επιτρέψουμε. Όσο τρελό και αν ακούγεται ακόμα και αυτή τη στιγμή αισθανόμαστε ένα τεράστιο φούσκωμα στο στήθος. Είναι η περηφάνια μας την οποία δε χάσαμε ποτέ. Είναι η αξιοπρέπεια μας την οποία προσπαθούμε να έχουμε σαν οδηγό στα πιο αναξιοπρεπή χρόνια.
Εμείς δεν στηθήκαμε σε κανέναν, εμείς δεν ανεβήκαμε σε κανένα άρμα. Πολεμήσαμε και πολεμάμε εδώ και χρόνια αυτούς που οργάνωσαν όλο αυτό το σκηνικό εις βάρος της αγαπημένης μας ομάδας. Μας αισθάνονται εχθρούς και αυτό θα πρέπει να είναι παράσημο για κάθε οπαδό και φίλαθλο του Ηρακλή. Μη σκύψει κανείς το κεφάλι. Ενωμένοι θα ξεπεράσουμε όλους τους σκοπέλους και στο τέλος θα είμαστε αυτοί που θα γελάσουνε!

Φτάνοντας λοιπόν στο σήμερα, διατηρούμε τεράστιες επιφυλάξεις για το κατά πόσο η συνέχεια όλων αυτών των προδοτικών διοικήσεων σταματά στον Τάκη. Τα μέχρι στιγμής δείγματα γραφής του Ανδρέα Παντελή είναι αρνητικά και τον καλούμε άμεσα να οργανώσει μια ανοιχτή συγκέντρωση στο Κατσάνειο όπου ενώπιων όλων θα θέλαμε να μάθουμε για ποιο λόγο δεν κατέθεσε φάκελο στην Ε.Ε.Α., πώς είναι δυνατόν ο Ηρακλής να μην κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα και τέλος γιατί δεν φάνηκε συνεπής προς κάποιους παίκτες ώστε να παραμείνουν στον Ηρακλή. Τα ερωτήματα μας είναι καλοπροαίρετα και θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι απαντήσεις που θα μας δοθούν θα είναι ειλικρινείς και ικανοποιητικές!
Τέλος θα θέλαμε να απευθυνθούμε σε όλους τους διευθυντές εφημερίδων και ραδιοφωνικών σταθμών της πόλης και να τους κάνουμε σαφές ότι δεν θα ανεχτούμε να κοπεί έστω και ένα λεπτό από τις έτσι κι αλλιώς ελάχιστες εκπομπές που αναφέρονται στα θέματα του Ηρακλή. Οποιαδήποτε τέτοια εξέλιξη θα θεωρηθεί επίθεση εναντίων του Ηρακλή και ως τέτοια θα αντιμετωπιστεί. Επίσης προειδοποιούμε όλους αυτούς τους μαϊντανούς των ερτζιανών ότι δε θα ανεχτούμε άλλα ψέματα όσον αφορά το σύνδεσμο μας. Επί τέσσερις μήνες έχετε ξεσαλώσει σε ένα όργιο παραπληροφόρησης. ΩΣ ΕΔΩ!»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ekei ekei sthn b ethniki mazi me ta skoulikia ki polh kathari......!!!!