Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Τι τρέχει με τον Σπαντάσιο...

Ήρθε αρχές Σεπτεμβρίου και όλα τα στοιχεία που τον συνόδευαν δημιουργούσαν την εικόνα ότι ο ΠΑΟΚ απέκτησε έναν ποιοτικό και έμπειρο ποδοσφαιριστή. Ο Σπαντάτσιο όμως δεν έχει παίξει ακόμη και αυτό δημιουργεί ερωτηματικά…
Τι τρέχει με τον Σπαντάσιο...
Τα στοιχεία του, το βιογραφικό του, τα νούμερά του στην Ρουμανία και όλο το ρεπορτάζ που έγινε για τον Βραζιλιάνο, δεν δικαιολογούν την απραξία του στον ΠΑΟΚ, μέχρι και τώρα λίγες ημέρες πριν φύγει ο Οκτώβριος.
Τι τελικά συμβαίνει και ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν μπαίνει ούτε καν στην 18άδα των αγώνων του Δικεφάλου;
Το πρόβλημα που έχει διαπιστωθεί αφορά την ετοιμότητά του και την φυσική του κατάσταση. Ήταν γνωστό ότι ο Σπαντάτσιο «χώρισε» με την Ραπίντ από τον περασμένο Απρίλιο. Από τότε μόνο για κάποιες εβδομάδες είχε συνεργασία με ερασιτεχνική ομάδα της Βραζιλίας, όπου βέβαια δεν βρήκε και ιδιαίτερο ρυθμό.
Το δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα του Μπόλονι, φάνηκε ότι του έπεσε … βαρύ αυτό το πρώτο διάστημα, κάτι που έβγαινε και στο γήπεδο. Όλο αυτό το διάστημα ο Μπόλονι βλέπει πως ο παίκτης είναι αρκετά πίσω σε σχέση με όλους τους άλλους, γι’ αυτό και προτιμούσε άλλες λύσεις.
Μόνο κατά τις τελευταίες ημέρες ο Σπαντάτσιο ανεβαίνει και όλα δείχνουν ότι μέσα στο Νοέμβριο θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: