Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Ευτυχώς, δεν είδε την εξάρα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Την Παρασκευή ήταν… σκασμένη που δεν θα πήγαινε στο γήπεδο για να δει το ντέρμπι του Μάντσεστερ και την Δευτέρα ευτυχισμένη που δεν το είδε. Ο λόγος για την Λουίζ Κλιφ, που έχει δηλώσει φανατική οπαδός της Γιουνάιτεντ και βρίσκεται αυτό το διάστημα στο «σπίτι» του αγγλικού Big Brother.
Ευτυχώς, δεν είδε την εξάρα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Η 25χρονη Βρετανίδα, γεννημένη στο Μάντσεστερ, από τις 9 Σεπτεμβρίου βρίσκεται στο Big Bother και όπως είναι λογικό, δεν μπορεί να παρακολουθεί τα παιχνίδια της αγαπημένης της Γιουνάιτεντ. Αυτό ήταν και το μεγάλο της… παράπονο και μάλιστα είχε ζητήσει να βρεθεί ένας τρόπος να βλέπει την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ωστόσο τελικά δεν της έκαναν την χάρη. Την περασμένη Παρασκευή λοιπόν, συνεχώς έλεγε πόσο στεναχωρημένη είναι που δεν μπορεί να πάει στο «Ολντ Τράφορντ» για το ντέρμπι με την Σίτι. Σήμερα και μετά το 1-6, μάλλον έχει αλλάξει γνώμη.
Η Κλιφ είναι ένα από τα φαβορί του τηλεοπτικού σόου, αφού έχει «κερδίσει» τους τηλεθεατές από την πρώτη ημέρα. Σε αυτό μάλλον βοήθησε και η ομορφιά της. Η… Μέγκαν Φοξ της Αγγλίας όπως την αποκαλούν, έχει φωτογραφηθεί για αρκετά ανδρικά περιοδικά, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται και ως ηθοποιός! Ξεκίνησε από την αγγλική τηλεόραση και πλέον έχει περάσει στο Χόλιγουντ. Αγαπημένος της ρόλος; Η καθηγήτρια του sex, όπως είχε δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της! Το 2009 πάντως αποφάσισε να ασχοληθεί και με το τραγούδι και κυκλοφόρησε το πρώτο της single.
Πολυτάλαντη και πανέμορφη…


 
Louise Cliffe & Janet Montgomery by ngmasta


Louise Cliffe by howlingwulf121





Ευτυχώς, δεν είδε την εξάρα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)


Δεν υπάρχουν σχόλια: