Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

"Δεν ήταν πολυαναμενόμενο, ήταν αναμενόμενο..."!!!

Αυτή τη δήλωση έκανε ο Βασίλης Κωνσταντίνου αμέσως μετά το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Και μετά οι οπαδοί περιμένουν φως στα διοικητικά. Το Δ.Σ. αποφάσισε να στείλει την Arboris στη Γ.Σ.
"Δεν ήταν πολυαναμενόμενο, ήταν αναμενόμενο..."!!!
Δύο ώρες για το... τίποτα. Τόσο περίπου διήρκεσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το οποίο για ακόμα μία φορά πέταξε το μπαλάκι στους μετόχους σχετικά με την Arboris και απλά αποφάσισε να συζητήσει η διοικούσα επιτροπή για τις προθέσεις της εταιρίας.

Για αυτό λοιπόν και ταιριάζει απόλυτα η δήλωση που έκανε αμέσως μετά ο Βασίλης Κωνσταντίνου, που τόνισε σε σχετική ερώητηση για το τι έγινε στο πολυαναμενόμενο ΔΣ, πως δεν ήταν πολυαναμενόμενο, αλλά αναμενόμενο! Και συνέχισε:
«Πηραμε κάποιες αποφάσεις προκειμένου το προεδριο να συζητήσει με την εταιρεία αυτή και στο συμβούλιο στις 4 Νοέμβρη θα πάρουμε τις οριστικές αποφάσεις».

Από την πλευρά του ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, αφού εξήγησε γιατί δεν πήραν σήμερα απόφαση για την Arboris, τόνισε για τον Πρίγκιπα πως «Δυστυχώς πέθανε και ο θείος του...».

Όσον αφορά το τι ακριβώς συζητήθηκε στο ΔΣ,
ο Δημήτρης Γόντικας δήλωσε: «Εξουσιοδοτήθηκε από το ΔΣ η διοικούσα επιτροπή να διερευνήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις πιθανής συνεργασίας με τη συγκεκριμένη εταιρεία. Θα επανέλθουμε στο συγκεκριμένο θέμα στη Συνέλευση στις 4/11 για να παρθεί μία απόφαση. Πρωτίστως μας αφορά η καλή αγωνιστική παρουσία της ομάδας. Το ζητούμενο είναι να διατηρηθεί το καλό αγωνιστικό πρόσωπο και το καλό κλίμα».
Από το σημερινό συμβούλιο απουσίαζε ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ενώ παρόντες ήταν οι Θανάσης Γιαννακόπουλος, Γόντικας, Σιωπήλης, Λομβάρδου, Τζήμας, Χατζηνικολάου, Πολέμης, Δομάζος, Ελευθεράκης, Κωνσταντίνου, Λουμίδης, Λιβέρης. 

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: