Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Πήραν την απάντηση;

Μία απάντηση για όσα έχει ακούσει από όταν έφυγε από τον Άρη ήταν το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι του "Κλ. Βικελίδης" ο Θανάσης Παπάζογλου, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του.
Πήραν την απάντηση;
Ο Έλληνας σέντερ φορ παραχώρησε δηλώσεις στην εφημερίδα "Sportday" με αφορμή το τέρμα που πέτυχε εναντίον των "κίτρινων", μιλώντας με κολακευτικά λόγια και για τον Μπόλονι.
Αναλυτικά:

-Μόλις πέτυχες το γκολ κατευθύνθηκες εκεί που ήταν ο γυμναστής Νίκος Καρύδας και τον πήρες αγκαλιά. Τι προηγήθηκε;

«Πριν την έναρξη της προετοιμασίας κάναμε ατομικές προπονήσεις στο γήπεδο της Κουλούρας στη Βέροια. Εγώ κατάγομαι από ένα χωριό κοντά στη Βέροια κι εκείνος μέσα από την πόλη. Κάναμε μιάμιση ώρα τη μέρα ειδική προπόνηση σε τεχνική, δύναμη, ταχύτητες κ.α. Με βοήθησε πολύ. Τότε του είπα ότι το πρώτο γκολ που θα σημειώσω θα του το αφιερώσω. Κι έτσι έγινε».

-Πόσο καιρό περίμενες αυτή τη μέρα που θα παίξεις βασικός και θα πετύχεις και γκολ;

«Βασικός έπαιξα και πέρυσι (εκτός έδρας ματς με την Μπριζ) όταν ήταν προπονητής ο Παύλος Δερμιτζάκης, όμως το ν' αγωνιστώ βασικός και να πετύχω και γκολ είχα να το κάνω από πρόπερσι, όταν στο ίδιο γήπεδο σημείωσα γκολ στο πλαίσιο των πλέι οφ».

-Τον Αρη, την ομάδα απ' όπου ξεκίνησες την ενασχόλησή σου με το ποδόσφαιρο, πώς τον αντιμετωπίζεις στα ντέρμπι; Είχες ν' αποδείξεις κάτι;

«Το βλέπω σαν κλασικό αντίπαλο, δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Εγώ παίζω για την ομάδα μου και για ν' αποδείξω στον εαυτό μου τι αξίζω. Σίγουρα, όμως, επειδή άκουσα πολλά ήθελα να δώσω και μια απάντηση».

-Το κεφάλαιο Εθνική ομάδα ανοίγει πλέον για εσένα;

«Η Εθνική αν είναι να έρθει, θα έρθει. Ο Αθανασιάδης πήγε καλά στα παιχνίδια, έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και κλήθηκε στην Εθνική. Μακάρι και για εμένα αυτή η εμφάνιση να είναι η αρχή για κάτι πολύ καλό».

-Η ομάδα φαίνεται ότι έχει βάθος στον πάγκο και βρίσκει λύσεις όταν απουσιάζουν βασικοί ποδοσφαιριστές.

«Αυτό ισχύει και καταδεικνύει δύο πράγματα: ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και βρίσκει λύσεις, και δεύτερον ότι ο προπονητής μάς προετοιμάζει όλους για να είμαστε ετοιμοπόλεμοι ανά πάσα στιγμή. Στις προπονήσεις δουλεύουμε καλά, δεν δείχνουμε μόνο το… μπόι μας. Δεν ήταν τυχαίο ότι ήμουν έτσι... μεταμορφωμένος στο ντέρμπι. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να περιμένει πολλά απ' αυτή την ομάδα».

-Ποια είναι η άποψή σου για τον Λάζλο Μπόλονι; Είπε τα καλύτερα για εσένα στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.

«Είναι ένας αυστηρός άνθρωπος, αλλά παράλληλα κάνει και χαβαλέ. Αυτό, όμως, που αποτελεί το βασικό του χαρακτηριστικό είναι η σοβαρότητα στη δουλειά του. Όλα όσα είπε για εμένα ήταν πολύ ωραία και κολακευτικά, εγώ όμως μετά το φιλικό στην Επανομή, στο οποίο έπαιξα ένα ημίχρονο, πείσμωσα πολύ, το πήρα εγωιστικά. Δούλεψα ακόμα πιο σκληρά κι αυτό φάνηκε. Μάλιστα, είχα πει σε συμπαίκτες μου ότι αν παίξω, θα βάλω γκολ. Και τελικά αυτό ήρθε… Ήμουν στην αφάνεια πολύ καιρό και αυτό ήταν το τελευταίο μου χαρτί».

-Σου έχει πει κάτι που σε… αφύπνισε και σε έκανε να δεις διαφορετικά κάποια πράγματα;

«Στο πρώτο φιλικό της σεζόν με τον Ιπποκράτη Σουρωτής με έπιασε και μου μίλησε. Μου είπε ότι έχω καλό σωματότυπο, είμαι δυνατός, αλλά και ότι είμαι 23 ετών και πρέπει να παίξω μπάλα. Αυτό λειτούργησε ως κίνητρο για εμένα. Μπορεί ν' απογοητεύτηκα όταν έμεινα εκτός αποστολής, όπως για παράδειγμα στο ματς με τον ΟΦΗ, από τη στιγμή που αισθανόμουν πολύ καλά και έλειπε και ο Αθανασιάδης, όμως με περίμενε μια καλή εμφάνιση κι ένα γκολ στον αγώνα του "Κλεάνθης Βικελίδης"».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: