Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011

Γκρέταρσον: "Σε ποιον να μιλήσω;"

Να... μαζέψουν τον Νίκο Κωστένογλου πριν διαλύσει την ΑΕΚ προέτρεψαν τον Άρναρ Γκρέταρσον, αλλά ο Ισλανδός σήκωσε τα χέρια ψηλά: "Σε ποιον να μιλήσω και τι να πω; Δεν υπάρχει τίποτα πλέον όρθιο", λέει ο τεχνικός διευθυντής των κιτρινόμαυρων.
Γκρέταρσον: "Σε ποιον να μιλήσω;"
Διοίκηση... παραιτημένη, παίκτες απλήρωτοι, προπονητής με προπονητικά συστήματα για... λούστρους, κόσμος πικραμένος και απελπισμένος. Τι να σου κάνει και ο Άρναρ Γκρέταρσον; Κάποιοι δεν τον άκουσαν το καλοκαίρι σε αρκετά θέματα και τώρα το πληρώνουν.
Όταν έλεγε από το τέλος του προηγούμενου πρωταθλήματος να τελειώσει η συνεργασία με τον Μανόλο Χιμένεθ γιατί είναι πολύ ακριβός για την ΑΕΚ, ο Σταύρος Αδαμίδης του έβαζε... χέρι. Όταν έλεγε να φέρει κάποιους παίκτες που τους ξέρει και μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα, ο Σταύρος Αδαμίδης άκουγε τον Μανόλο Χιμένεθ και τους δικούς του μανατζαραίους.
Τώρα, δικαιώνεται σε όλα ο Άρναρ Γκρέταρσον αλλά πλέον είναι αργά. Όπως φωνάζει και ο ίδιος με απελπισία: "Δεν υπάρχει κανένας να μιλήσω για να αλλάξει κάτι. Είναι πλέον αργά".


πηγή: sportdog.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: