Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Έλληνας Κροίσος με επτά γράμματα για την ΑΕΚ!!

Βρέθηκε ο Ελληνοαμερικανός μεγιστάνας που καλείται να δώσει τη λύση στο οικονομικό τέλμα της ΠΑΕ ΑΕΚ. Και το όνομα αυτού: Τζον Άγγελος.
Έλληνας Κροίσος με επτά γράμματα για την ΑΕΚ
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ώρα των Σπορ", ο Ελληνοαμερικανός Τζον Άγγελος, γιος του μεγιστάνα Πίτερ Άγγελος (φωτό) ιδιοκτήτη της ομάδας μπέιζμπολ Όριολς της Βαλτιμόρης είναι ο άνθρωπος με τον οποίο βρίσκεται σε επαφή ο Νίκος Νοτιάς για να εμπλακεί στην ΠΑΕ ΑΕΚ και ουσιαστικά να την σώσει.
Η γνωστή οικογένεια έχει συμπεριληφθεί στην λίστα των πλουσιότερων Ελλήνων, από τους "Sunday Times", και η περιουσία τους φέρεται να άγγιζε τα 304 εκ. δολάρια το 2010. Το 2011 βρίσκονται στο Νο48 στη σχετική λίστα και είναι δημιουργοί και ιδιοκτήτες της κορυφαίας νομικής εταιρίας στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ.
Οι συζητήσεις μαζί τους βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο, αλλά ο Χάρης Κοσμάτος που επίσης είναι σε επαφή με τον Τζον Άγγελος ευελπιστεί ότι σύντομα θα τονωθεί ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον. Ο 48χρονος γιος του Πίτερ Άγγελος είναι αυτή τη στιγμή εκτελεστικός αντιπρόεδρος των Βάλτιμορ Όριολς και σιγά – σιγά όλες οι δραστηριότητες του πατέρα του περνάνε στα δικά του χέρια, αφού ο Πίτερ Άγγελος αποσύρεται λόγω ηλικίας.
Να σημειωθεί ότι ο Τζον Άγγελος ερχόταν τακτικά στην Ελλάδα, καθώς είχε επιληφθεί της δημιουργίας της εθνικής ομάδας Μπέιζμπολ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, και λίγο αργότερα, το 2007, η γνωστή οικογένεια είχε εκφράσει ενδιαφέρον για την αγορά της ΚΑΕ ΑΕΚ.
Ωστόσο, η πλευρά Άγγελος αναζητούσε επί μακρόν τα οικονομικά στοιχεία της ΚΑΕ καθώς ήθελε πραγματικά να επενδύσει στην μπασκετική Ένωση, όμως η υπόθεση τελικά δεν προχώρησε και το μάνατζμεντ της ΚΑΕ (και όχι την ΚΑΕ) ανέλαβε ο Δημήτρης Δρόσος (το καλοκαίρι του 2007) με τους Ελληνοαμερικάνους επενδυτές να αποχωρούν.
Τέλος, να σημειωθεί ότι για την ΑΕΚ φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον και από δύο Έλληνες ομογενείς από την Ρωσία. Από ότι έχει γίνει γνωστό, και οι δύο πλησίασαν την διοίκηση της Ένωσης με δική τους πρωτοβουλία, ενώ το ενδιαφέρον του ενός είναι αρκετά προχωρημένο. Φυσικά κανείς από τους δυο δεν έχει σχέση με τον μεγαλομέτοχο της Petit Chateau, όπου δεν αναμένονται εξελίξεις.
Πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: