Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Η προπονητική τρόικα!!

Τα κρύα άρχισαν και μαζί οι τριγμοί σε ομάδες που για διαφορετικούς λόγους, καλούνται οι προπονητές να επαναφέρουν την ηρεμία. Τσιώλης, Κωστένογλου και Φέργκιουσον έκλεισαν την πόρτα των αποδυτηρίων και τα έχωσαν στους ποδοσφαιριστές τους.
Η προπονητική τρόικα
Ξεκινώντας από τον τελευταίο ως μεγαλύτερος και εμπειρότερος έκρινε αναγκαίο να ‘ξυπνήσει’ τους παίκτες του χωρίς να κάνει διάκριση σε ονόματα. Η ντροπή από την εξάρα της Σίτι δεν ξεπλένεται εύκολα και ώθησε τον Σκοτσέζο τεχνικό στο να αποκαλέσει, βάσει αγγλικών δημοσιευμάτων, τους παίκτες του «γαμ…. ηλίθιους». Τα πυρά του συγκέντρωσαν οι Φέρντιναντ και Εβρά καθώς δεν κατάφεραν να κρατήσουν τη μπάλα στην άμυνα και να παγώσουν τον ρυθμό του αγώνα.
Ο τεχνικός του προσεχούς αντιπάλου του ΑΡΗ χώρισε την ομάδα σε στρατόπεδα με αυτό των ‘νέων’ να έχει την αρμοδιότητα να καθαρίζει τα παπούτσια των έμπειρων συμπαικτών του. Ο Νίκος Κωστένογλου με αφορμή την ήττα από τον ΟΦΗ θέλησε να ταρακουνήσει τους παίκτες του για να συναισθανθούν την κρισιμότητα της κατάστασης.
Οι πιο έντονοι κλυδωνισμοί σε συνδυασμό με το μεγάλο διάστημα, καθώς δεν έχει επέλθει κρίση από ένα κακό ή ντροπιαστικό αποτέλεσμα, παρατηρούνται στον ΑΡΗ. Ο Σάκης Τσιώλης έχει στα χέρια του την «καυτή πατάτα» και θα πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση με τέτοιο τρόπο που θα ωφελήσει την ομάδα και τον εαυτό του.
Η αναπροσαρμογή των ρόλων που θα έχουν ορισμένοι παίκτες, πρώτος ο Καστίγο αλλά και ο Νέτο σε δεύτερο πλάνο, θα αποτελέσουν τις πρώτες μορφές αντίδρασης από τον τεχνικό του ΑΡΗ. Τα αποτελέσματα θα φανούν σύντομα και η επίτευξη νικών θα ανατρέψει την κατάσταση.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: