Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Ένα πούλμαν... Άρης!

Χάρη στη δωρεά του προέδρου των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Αρη, Γιάννη Βένου, η πρωταθλήτρια ομάδα Κ20 όπως και η Κ17 απέκτησε εδώ και λίγες μέρες το δικό της μέσο μετακίνησης.
Ένα πούλμαν... Άρης!
Αριθμώντας 34 θέσεις είναι ικανό να φιλοξενήσει τα μέλη της αποστολής στα ταξίδια της καθώς παρέχει αρκετές ανέσεις ενώ ήδη χρησιμοποιείται στις προπονήσεις των δυο τμημάτων υποδομής του Αρη. Για να γίνει πιο λειτουργικό το λεωφορείο, έχουν αφαιρεθεί αρκετά καθίσματα και έχει αποκτήσει την ανάλογη ευρυχωρία ενώ όσα παρέμειναν μετατράπηκαν σε δερμάτινα και φέρουν το σήμα του Αρη. Άλλωστε το κιτρινόμαυρο χρώμα είναι αυτό που κυριαρχεί τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του.
Το λεωφορείο έχει εξοπλιστεί με δυο τηλεοράσεις υποστηριζόμενες από DVD που δίνουν την ευκαιρία για χαλάρωση στις πολύωρες μετακινήσεις αλλά και στο τεχνικό επιτελείο να επιδοθεί σε αναλύσεις της τελευταίας στιγμής εφόσον το επιθυμεί.
Αποτελώντας χρόνιο αίτημα να αποκτήσει η ομάδα το δικό της μέσο για τις οδικές μετακινήσεις, το νέο λεωφορείο χρησιμοποιείται και για τις ανάγκες της πρώτης ομάδας στην Θεσσαλονίκη και οι... παρατηρητικοί θα το είδατε να κάνει πρεμιέρα στο ματς με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: