Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

«Όχι απώλειες με ομάδες που παλεύουν να σωθούν»

Με ανακοίνωση της η Θύρα 4 σχολίασε στην ιστοσελίδα της τόσο την ισοπαλία 1-1 με τον Άρη όσο και την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ.
«Όχι απώλειες με ομάδες που παλεύουν να σωθούν»
«Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 απέναντι σε έναν πολύ κατώτερο αντίπαλο. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς σε μία στιγμή αδράνειας δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ αλλά από κει και πέρα και κυρίως μετά το 30ο λεπτό η ομάδα ανέβασε ρυθμούς και περιόρισε τον αντίπαλο σε παθητικό ρόλο. Η υπεροχή μας καρποφόρησε στις αρχές του 2ου ημιχρόνου και με σκόρερ τον Θανάση Παπάζογλου φέραμε το παιχνίδι στα ίσια. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η ομάδα μας μπορούσε να φύγει με ένα άνετο διπλό από το ησυχαστήριο της οδού Παπαναστασίου περιορίστηκε αδικαιολόγητα σε έναν ανούσιο τρόπο ανάπτυξης και ως εκ τούτου έμεινε στην ισοπαλία.
Σε κάθε περίπτωση είμαστε δυσαρεστημένοι από το αποτέλεσμα καθώς έχουμε την απαίτηση η ομάδα μας να μην πετάει βαθμούς σε αγώνες απέναντι σε ομάδες που θα παλέψουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό στη football league.
Επόμενος αντίπαλος ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα σε ένα ματς που η νίκη είναι μονόδρομος προκειμένου να πλησιάσουμε την κορυφή του πρωταθλήματος.
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Στην πρεμιέρα της Α1 μπάσκετ, σε ένα ματς που διεξήχθη κεκλεισμένων τον θυρών η ομάδα μας γνώρισε την ήττα από τον ΟΣΦΠ με σκορ 52 - 65. Η ομάδα μπήκε δυνατά στην 1η περίοδο αλλά από κει και πέρα ο αντίπαλος ανέβασε την απόδοσή του με αποτέλεσμα η τελική έκβαση του αγώνα να μην είναι η επιθυμητή. Από κει και πέρα εμείς ως Θύρα 4 πιστεύουμε ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της και καλούμε τον κόσμο να στηρίξει το τμήμα του Μπάσκετ που έχει χαρίσει πολλές ευχάριστες στιγμές στον σύλλογο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: