Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

"Γ...νοι ηλίθιοι"!

Ο Άλεξ Φέργκιουσον, όπως φαίνεται, "περιποιήθηκε" για τα καλά τους παίκτες στα αποδυτήρια λίγα μόλις λεπτά μετά τον εξευτελισμό από τη Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι (6-1) στο "Όλντ Τράφορντ"
"Γ...νοι ηλίθιοι"!
Ο εξαγριωμένος σερ κατηγορούσε τους μεγαλύτερους παίκτες πως απέτυχμαν να χρησιμοποιήσουν την εμπειρία τους για να σταματήσουν τον διασυρμό από τη «μισητή» Σίτι.
Δημοσιεύματα στην Αγγλία θέλουν τον Φέργκι να τα έχει με τον Νεμάνια Βίντιτς που αγωνίστηκε με την εθνική Σερβίας ενώ είχε πρόβλημα τραυματισμού. Ως υπενθύμιση ο Σκοτσέζος τεχνικός θα συμπεριλάβει το Βίντιτς στον αγώνα εναντίον της μικτής Άλντερσοτ για το Κύπελλο Αγγλίας, ενώ τον είχε «κόψει» από το μεγαλύτερο ντέρμπι (μέχρι στιγμής) της σεζόν.
Αλλά δεν είναι μόνο ο Βίντιτς που τα άκουσε, καθώς τον εξαγριωμένο Φέργκι αντιμετώπισαν τόσο ο Πατρις Εβρά όσο και ο Ρίο Φέρντιναντ που δεν έκαναν αρκετά όταν η ομάδα έμεινε με 10 παίκτες και ήταν πίσω στο σκορ με 1-0.
Ο Φέργκι αποκάλεσε τους σταρ της ομάδας "γαμ****** ηλίθους» κατά τη διάρκεια της οργισμένης ομιλίας του ενώ στη συνέχεια ζήτησε από τους σταρ της ομάδας να του ετοιμάσουν μία έκθεση με την άποψη τους τι πήγε λάθος...
Πηγή: shootandgoal.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: