Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Οι μεγαλοδικηγόροι "Άνγκελος"

Ο δικηγόρος και αντιπρόεδρος ομάδας μπέιζμπολ Τζον Άνγκελος, γιoς του μεγιστάνα και ιδιοκτήτη νομικής εταιρίας, Πίτερ συνδέεται με την ΑΕΚ. Διαβάστε την ιστορία της ελληνοαμερικανικής οικογένειας.
Οι μεγαλοδικηγόροι "Άνγκελος"
Η οικογένεια των Ελληνοαμερικανών Άνγκελος δραστηριοποιείται επί χρόνια στον χώρο του μπέιζμπολ και πιο συγκεκριμένα με την ομάδα των Όριολς της Βαλτιμόρης, η οποία είναι εκ των κορυφαίων στο πρωτάθλημα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.
Ιδιοκτήτης της ομάδας είναι ο μεγιστάνας Πίτερ Άνγκελος, εκ των πλουσιότερων Ελλήνων των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο γηραιότερος γιος του, ο 42χρονος Τζον Άνγκελος, από το 1999 είναι στο πόστο του αντιπροέδρου της ομάδας της Βαλτιμόρης και αποτελεί βοηθό του πατέρα του. Αυτός είναι και ο άνθρωπος που φέρεται να ενδιαφέρεται για την εμπλοκή του στα διοικητικά της ΑΕΚ.
Δικηγόρος και αθλητικός παράγοντας
Ο Τζον Άνγκελος είναι πτυχιούχος Νομικής από το πανεπιστήμιο της Βαλτιμόρης. Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις του πατέρα του ενώ, στα 31 του χρόνια ανέλαβε τη θέση του αντιπροέδρου στην ομάδα μπέιζμπολ της οικογένειάς του.
Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: