Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

"Δυο πέναλντι δεν δόθηκαν στον Άρη"

Για δύο καθαρές περιπτώσεις πέναλντι κάνουν λόγο οι κ.κ.Γερμανάκος, Τσίκινης.

"Δυο πέναλντι δεν δόθηκαν στον Άρη"
Επειδή όλα έχουν τα όριά τους, οφείλουμε να βάλουμε ένα τέλος και στην αστειότητα ότι δεν πρρέπει να γίνεται λόγος για την διαιτησία, όταν η απόδοση της ομάδας δεν είναι καλή. Τόσο ο Μάκης Γερμανάκος, όσο και ο Ηρακλής Τσικίνης σχολιάζοντας τις φάσεις του ντέρμπι στο soccerplus αποφάνθηκαν το αυτονόητο και μάλιστα σημειώνουν ότι είναι δύο τα πέναλντι υπέρ του ΑΡΗ που δεν δόθηκαν!
"Στο 70` ο Μαλεζάς κατεβάζει τον Ιάκομπ μέσα στη μεγάλη περιοχή, είναι πέναλτι που κακώς δεν δόθηκε" υπογράμμισε ο Γερμανάκος, ενώ και ο Τσίκινης ήταν κατηγορηματικός: "Δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του ΑΡΗ στο 8` σε μία πονηρή φάση και σε μαρκάρισμα του Λαζάρ στον Σανκαρέ (σ.σ. ο παίκτης είναι ο Φατί).
Στο 21` υπάρχει λάθος του β` βοηθού, δεν υπήρχε οφσάιντ στον Ιάκομπ. Στο 70` ο Μαλεζάς κατεβάζει τον Ιάκομπ αντικανονικά, υπάρχει πέναλτι που δεν δόθηκε για τον ΑΡΗ".
Κι όλα αυτά μετά την αντίστοιχη τοποθέτηση του κ. Βασιλάκη. Άραγε ο κ. Βασσάρας και η ΚΕΔ θα πάρουν μέτρο για τον κ. Γιάχο που διαμόρφωσε 100% το αποτέλεσμα;
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: