Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

«Οι φίλαθλοι είναι απλοί Έλληνες που ταλαιπωρούνται...»

Δήλωση για το θέμα της ανάρτησης πολιτικών πανό στα γήπεδα, έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν βουλευτής, Γιώργος Ανατολάκης.
«Οι φίλαθλοι είναι απλοί Έλληνες που ταλαιπωρούνται...»
Ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ που είναι υπεύθυνος του κόμματός του για αθλητικά θέματα, ανέφερε πως οι Έλληνες φίλαθλοι εκφράζουν με αυτό τον τρόπο την έντονη δυσαρέσκειά τους για την ταλαιπωρία που υφίστανται από το σημερινό οικονομικό αδιέξοδο.
Αναλυτικά:
«Οι φίλαθλοι των ομάδων είναι και αυτοί μέρος του ελληνικού λαού που υποφέρει από το σημερινό οικονομικό αδιέξοδο. Μπορεί, βέβαια, ο Κανονισμός της ΟΥΕΦΑ πολύ σωστά να απαγορεύει την ανάρτηση πολιτικών πανό στα γήπεδα. Από την άλλη, όμως, οι φίλαθλοι είναι και αυτοί απλοί Έλληνες που ταλαιπωρούνται και εκφράζουν αυθόρμητα την έντονη δυσαρέσκεια τους. Είμαι αντίθετος σε βρισιές και ακραίες εκφράσεις.

Όμως, ηθικός αυτουργός είναι η άθλια πολιτική της Κυβέρνησης και οι στείρες επιλογές του δικομματισμού που κατέστρεψαν την χώρα. Από αυτούς που φταίνε πραγματικά, δεν έχει τιμωρηθεί κανείς. Ας αναζητήσουμε εκεί τις ευθύνες...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: