Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Στις συνομιλίες πρώην παίκτες της ΑΕΚ;

Σε εξέλιξη βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, έρευνα για πρώην ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, που εμπλέκονται στις συνομιλίες για την υπόθεση των στημένων. Διαψεύδει η Ένωση πως υπάρχει εισαγγελική έρευνα!

Στις συνομιλίες πρώην παίκτες της ΑΕΚ;
Αυτό τουλάχιστον ειπώθηκε στην εκπομπή ΔΙΚΗ του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, ο Κυριάκος Θωμαϊδης ανέφερε πως ο Σταύρος Αδαμίδης μαζί με τον δικηγόρο Χάρη Οικονομόπουλο, πέρασαν σήμερα από την Ευελπίδων και το γραφείο του 9ου ανακριτή, Γιώργου Κασίμη.

Δεν υπήρξε κατάθεση του προέδρου της ΑΕΚ, αλλά απλή συζήτηση. Άλλωστε, ο κ. Κασίμης ήταν αυτός που είχε προτείνει την αποφυλάκιση του Μάκη Ψωμιάδη και ο κ. Οικονομόπουλος αυτός που τον… επικήρυξε την προηγούμενη εβδομάδα.

Εκτός όμως από την υπόθεση Ψωμιάδη, φαίνεται πως υπήρξε και συζήτηση για κάποιες συνομιλίες, πρώην ποδοσφαιριστών της Ένωσης, που δεν έχουν απομαγνητοφωνηθεί ακόμα και αφορούν την υπόθεση των στημένων αγώνων.

Μάλιστα, ο Αδαμίδης εκμυστηρεύτηκε στον ανακριτή πως: «Δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο με το ποδόσφαιρο»!

* Από την ΠΑΕ ΑΕΚ πάντως τονίζεται πως δεν υπάρχει εισαγγελική έρευνα! Με αφορμή αυτή την διάψευση, από την εκπομπή διευκρινίστηκε εκ νέου πως δεν έκαναν λόγο για εισαγγελική έρευνα, αλλά για απλή έρευνα που αφορά πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: