Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

«Δεν μπορεί μόνος του ο Λέτο στο Καραϊσκάκη»

Ο Γιάννης Γκούμας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σεμπάστιαν Λέτο, ωστόσο σημείωσε πως μόνο με αυτόν ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό. Η... αποθέωση του Φερέιρα και η συμβουλή στον Καπίνο για το ματς στο Φάληρο.
«Δεν μπορεί μόνος του ο Λέτο στο Καραϊσκάκη»
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο πρώην στόπερ των πράσινων στην εφημερίδα "Τύπος της Κυριακής".
Για το ρόλο του Λέτο: "Δεν νομίζω ότι σε ένα τέτοιο παιχνίδι μόνο ένας παίκτης μπορεί να κάνει τη διαφορά. Παρότι ο Λέτο είναι φορμαρισμένος και σκοράρει συνεχώς μεγάλο ρόλο θα παίξει η ομαδική δουλειά, η ισορροπία σε όλες τις γραμμές και το κατά πόσο κάθε ομάδα θα εκμεταλλευτεί τα λάθη που θα γίνουν".
Για τις εντυπώσεις του από το φετινό Παναθηναϊκό: "Μετά τους αποκλεισμούς από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο Παναθηναϊκός είναι ευχάριστη έκπληξη. Εχει πάρει δικαίως κεφάλι δύο βαθμών στη βαθμολογία και παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο θέλω να δω αν θα υπάρξει διάρκεια στην απόδοσή του. Αυτή η δουλειά θεωρώ ότι είναι έργο του Ζεσουάλδο Φερέιρα ο οποίος εργάζεται αρκετές ώρες με την ομάδα. Δύο σημαντικά στοιχεία έχουν αλλάξει τον Παναθηναϊκό. Πρώτον η απελευθέρωση του Λέτο και δεύτερο ότι υπάρχει συνεχής κίνηση από τους παίκτες".
Για την κούρσα του πρωταθλήματος: "Το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο ακόμα. Με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα του +2 μία ισοπαλία στο ντέρμπι δεν θα είναι καταστροφική. Ωστόσο ο νικητής σε ένα παιχνίδι όπως αυτό, που είναι σημαντικό και το γόητρο θα αποκτήσει ψυχολογικό προβάδισμα ενόψει της συνέχειας".
Για τον Στέφανο Καπίνο: "Ο Καπίνο θα δεχθεί περισσότερη πίεση από την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Πρέπει να μείνει ψύχραιμος και να μην χάσει ούτε δευτερόλεπτο την αυτοσυγκέντρωσή του".

Δεν υπάρχουν σχόλια: