Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Αγγλική νίκη γοήτρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με γκολ του Φρανκ Λάμπαρντ η Αγγλία νίκησε 1-0 την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Γουέμπλεϊ.
Αγγλική νίκη γοήτρου (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Τζέιμς Μίλνερ εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Ντάρεν Μπεντ πήρε την κεφαλιά και η μπάλα αφού χτύπησε στο έδαφος πήγε στο αριστερό δοκάρι του Ρέινα, ο οποίος έπεσε και εν συνεχεία σε άδειο τέρμα σκόραρε ο Λάμπαρντ με το κεφάλι.
Γενικά το ματς δεν είχε πολλές φάσεις, με την Αγγλία να δίνει το βάρος στην άμυνα και να περιμένει πολύ κάτω από την σέντρα την παγκόσμια πρωταθλήτρια.
Η Ισπανία είχε συντριπτική κατοχή, οι παίκτες της έκαναν τις κλασικές... πασούλες, αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν την αγγλική άμυνα.
Αυτή είχε ιταλικό στήσιμο από τον Φάμπιο Καπέλο, ο οποίος στο πέτο είχε λουλούδι, καθώς σήμερα παντρεύεται ο γιος του, αλλά αυτός ήταν υποχρεωμένος να βρίσκεται στο "Γουέμπλεϊ".
Πέραν του γκολ η Αγγλία δεν είχε σπουδαία ευκαιρία, ενώ η Ισπανία είχε δοκάρι με τον Νταβίντ Βίγια στο 74', ενώ στο 82' ο Σεσκ Φάμπρεγκας βγήκε μόνος στην περιοχή από δεξιά και αντί να σουτάρει προτίμησε να δώσει πάσα στον Ζεράρ Πικέ και Σκοτ Πάρκερ κατάφερε να κόψει με τάκλιν.
Ξανά ο Φάμπρεγκας στο 89' από πάσα του Βίγια βγήκε μόνος με τον Τζο Χαρτ, αλλά το πλασέ του ήταν άστοχο.
ΑΓΓΛΙΑ: Χαρτ, Γκλεν Τζόνσον, Τζαγκιέλκα, Λέσκοτ, Άσλεϊ Κόουλ, Φιλ Τζόουνς (57' Ρόντγουελ), Σκοτ Πάρκερ (85' Κάιλ Γουόκερ), Λάμπαρντ, Γουόλκοτ (46' Ντάουνινγκ), Μίλνερ (76' Άνταμ Τζόνσον), Ντάρεν Μπεντ (64' Γουέλμπεκ).
ΙΣΠΑΝΙΑ: Κασίγιας (46' Ρέινα), Αρμπελόα, Πικέ, Σέρχιο Ράμος (75' Πουγιόλ), Χόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς (64' Τόρες), Τσάβι (46' Φάμπρεγκας), Τσάμπι Αλόνσο, Ινιέστα (75' Καθόρλα), Νταβίντ Σίλβα (46' Μάτα), Βίγια.
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: