Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

"Ομάδα να καλύπτει τις φιλοδοξίες μου"

Με αφορμή το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Κριστιάν Ροντρίγκεζ, ο Ουρουγουανός εξτρέμ της Πόρτο μίλησε για το που προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του, καθώς και για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.
"Ομάδα να καλύπτει τις φιλοδοξίες μου"
"Δεν σχολιάζω μεταγραφικά σενάρια, διότι αυτή τη στιγμή είμαι ποδοσφαιριστής της Πόρτο. Εφόσον επιμένετε, επικοινωνήστε με τον ατζέντη μου", είπε αρχικά ο παίκτης των "Δράκων"στα "prasinanea.gr", σε ερώτηση για τον αν είχε επαφή με άνθρωπο του Παναθηναϊκού ή με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Για το αν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής με την φανέλα των "δράκων" και για αυτό, είναι πολύ πιθανό να ζητήσει μεταγραφή, υποστήριξε:
"Μέχρι τώρα δεν παίζω πολύ και αυτό δεν είναι καλό για μένα. Είμαι σε μία ηλικία που θέλω να παίζω και εάν στην Πόρτο δεν με θέλουν, τότε θα κοιτάξω τις επιλογές μου. Θα έχω μία συζήτηση με τον προπονητή και αν μου πει ότι δεν είμαι στα πλάνα του, τον Ιανουάριο ίσως πάω σε άλλη ομάδα".
Στην συνεχεία μίλησε με άκρως κολακευτικά σχόλια για τον τεχνικό του "τριφυλλιού", Ζεσουάλδο Φερέιρα, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Πόρτο, λέγοντας:
"Ο κύριος Φερέιρα είναι ένας εξαιρετικός κόουτς και ένας φοβερός άνθρωπος. Στην Πόρτο είχε δημιουργήσει μία πολύ καλή ομάδα και υπήρχε κλίμα ομόνοιας και συνεργασίας στην ομάδα. Εγώ είχα άψογη συνεργασία μαζί του και βελτιώθηκα πάρα πολύ ως ποδοσφαιριστής και ως προσωπικότητα".
Τέλος,  όσον αφορά στο που προτιμά να αγωνιστεί, ξεκαθάρισε:
"Είναι ξεκάθαρο ότι προτιμώ να συνεχίσω την καριέρα μου στην Ισπανία ή την Ιταλία. Θα είναι συνέχεια της ανοδικής μου πορείας. Όμως εάν μία ομάδα πρωταγωνιστεί στη χώρα της και συμμετέχει στα ευρωπαϊκά κύπελλα, τότε καλύπτει και τις δικές μου φιλοδοξίες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: