Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Μην το δεις και πάθεις ατύχημα…!!


…βάλε (σωστά) το στοίχημα!

Η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι αρχίζει από Δευτέρα, αλλά τα ευρωπαϊκά γραφεία στοιχημάτων έχουν ήδη αρχίσει να καταρτίζουν τους πίνακες των σχετικών αποδόσεων.

Το www.sport-fm.gr συγκέντρωσε τα διαθέσιμα πονταρίσματα σχεδόν για… οτιδήποτε μπορεί να συμβεί στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και σας προσφέρει στο πιάτο την πρώτη (στοιχηματική) εικόνα του ελληνικού «clasico».

Κατά μέσο όρο -σε όσες εταιρείες έχουν βγάλει αποδόσεις για το ντέρμπι- ο άσος του Ολυμπιακού κυμαίνεται στο 2.02. Στην μεγαλύτερη τιμή του ο άσος των «ερυθρολεύκων» βρίσκεται στο 2.10, ενώ στις χαμηλότερες τιμές του στο 1.91. Σαν απόδοση, το 2.07 για τον άσο παρατηρείται σε 4 εταιρείες.

Από την άλλη, για το «Χ» ο μέσος όρος είναι 3.20, με την υψηλότερη τιμή να την συναντάμε στο 3.30, ενώ την χαμηλότερη στο 3.10. Από την άλλη, για την επικράτηση του Παναθηναϊκού ο μέσος όρος κυμαίνεται στο 3.62 -με την υψηλότερη απόδοση στο 4.00 για νίκη των «πρασίνων», ενώ στη χαμηλότερη τιμή βρίσκεται στο 3.30.

Στα υπόλοιπα στοιχήματα που αφορούν το παιχνίδι, αρκετά καλή θα λέγαμε πως είναι η τιμή κατά μέσο όρο στο ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο αντίπαλοι, με την τιμή να κυμαίνεται στο 1.88, ενώ το να σκοράρει μόνο η μία ή καμία ομάδα πληρώνει 1.83.

Στο over η τιμή είναι στο 1.96, ενώ στο under στο 1.87. Την πλέον υψηλή τιμή για το over την συναντάμε στο 2.03, ενώ για το under στο 1.95. Όπως κατανοείτε, διίστανται οι αποδόσεις ως προς το φαβορί στο over-under. Αν και στις περισσότερες εταιρείες το under έχει μεγαλύτερες πιθανότητες, σε αρκετές δίνεται η πρώτη τύχη στο σημείο πάνω από 2.5 γκολ.

Στο στοίχημα για την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, ο μέσος όρος για να το πετύχει ο Ολυμπιακός είναι στο 1.72 -με υψηλότερη τιμή το 1.80. Για τον Παναθηναϊκό, το ενδεχόμενο να σημειώσει το πρώτο γκολ πληρώνει κατά μέσο όρο 2.48, ενώ για το συγκεκριμένο στοίχημα, τη μέγιστη τιμή για να βάλει πρώτος ο φιλοξενούμενος γκολ είναι στο 2.70.

Για το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, ο μέσος όρος για το ποντάρισμα στο πρώτο μέρος είναι 3.02 και για το δεύτερο μέρος 2.09. Την ίδια ώρα, το «Χ2» διπλή ευκαιρία κατά μέσο όρο πληρώνει 1.71, με υψηλότερη τιμή στο 1.83. Για το «1Χ» σαν διπλή ευκαιρία στο 1.23 και για το «1-2» διπλή ευκαιρία στο 1.30.

Σίγουρα μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν αυξομειώσεις σε αυτές τις τιμές, ενώ σίγουρα θα προκύψουν και άλλα ειδικά στοιχήματα. Πάντως εμείς σας δώσαμε κάποια στοιχεία από σήμερα, για να έχετε μια εικόνα και αναλόγως να κινηθείτε αν παρατηρήσετε ότι υπάρχει κάποιο σημείο σε συμφέρουσες τιμές που να σας κεντρίζει το ενδιαφέρον για να ποντάρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: