Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

«Είμαστε μία ωραία οικογένεια»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για τα θετικά της χθεσινής ισοπαλίας της Ελλάδας με την Ρωσία και για το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, ενώ εξέφρασε την βεβαιότητά του πως θα πάμε πολύ καλά στο ερχόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
«Είμαστε μία ωραία οικογένεια»
Αναλυτικά όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:
«Το παιχνίδι με τη Ρωσία δεν ήταν ούτε πετυχημένο τεστ, ούτε αποτυχημένο. Απλά ήταν ένα φιλικό στο οποίο θέλαμε να ρίξουμε βάρος στη δημιουργία φάσεων. Σε κανένα παιχνίδι δεν θέλουμε να χάνουμε, αντίθετα θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Βγάλαμε κάποια καλά πράγματα σε αυτό το ματς που θα μας φανούν χρήσιμα στη συνέχεια», τόνισε αρχικά.
Σχετικά με το αν διαπίστωσε κάποιες αδυναμίες στον τρόπο που αγωνίζεται η Εθνική:
«Στα αρνητικά θα πρέπει να βάλουμε το ότι πρέπει να μπαίνουμε πιο έτοιμοι στα ματς. Με τη Ρωσία ίσως επηρεαστήκαμε λόγω του φιλικού χαρακτήρα του αγώνα και του λίγου κόσμου. Δεν με φοβίζει αυτό. Όταν χρειάζεται, δίνουμε το 200% και πάντα όταν πρέπει τα πηγαίνουμε καλά. Με τη Ρωσία δεν ήμασταν καλοί στα πρώτα 20 λεπτά, μετά βελτιωθήκαμε. Σε επίσημα ματς μπορεί αν σου βγει ένα μούδιασμα στην αρχή γιατί έχεις άγχος, νεύρα, αφού παίζεις για τους βαθμούς».
Σε ό,τι αφορά τα θετικά στοιχεία που έδειξε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα:
«Δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε πολύ καλά επιθετικά. Βάλαμε ένα γκολ που μέτρησε και άλλα τρία που δεν μέτρησαν, όμως το σημαντικό είναι πως βγήκαν οι φάσεις, ενώ και στο τέρμα που έβαλε ο Σαμαράς δεν υπήρχε φάουλ. Ο Σάντος έχει αξιοποιήσει πολλούς παίκτες, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό και για τους ίδιους και για την Εθνική. Η ομάδα πρέπει στο Euro να φτάσει όσο το δυνατό πιο δυνατή».
Για τους μελλοντικούς στόχους:
«Πάμε για να παλέψουμε και να περάσουμε από τον όμιλο, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε και με ποιους θα παίξουμε και μετά θα μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα. Πιστεύω πάντως πως θα πάμε πολύ καλά. Είμαστε μια ωραία οικογένεια με πολύ καλό τεχνικό τιμ».
Τέλος, για το ντεμπούτο του Χολέμπας, τόνισε:
«Τον ξέρουμε από τον Ολυμπιακό, είναι καλός παίκτης και η Εθνική χρειάζεται τέτοιους ποδοσφαιριστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: