Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Κάντε το σταυρό σας κι ερχόμαστε!!

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο ηρεμίας πριν την ...καταιγίδα, ήρθε λίγο αγριεμένο. Δέκα βαθμούς έπεσε η θερμοκρασία, όπως ενημερώθηκα από τον διαδικτυακό μου μετεωρολόγο. Γράφει ο Μίλτος ο Νταλικέρης.
Κάντε το σταυρό σας κι ερχόμαστε!
Πάνω που είπαμε, μιας που βρήκαμε επιτέλους κυβέρνηση και η Σούπερ Λίμπα κάνει ρεπό λόγω Εθνικής, να χαλαρώσουμε λίγο πριν τα δύο μεγάλα ντέρμπι του επόμενου Σαββατοκύριακου, για να γεμίσουμε τις μπαταρίες, ο καιρός ματαίωσε τα όποια σχέδια.
Το πολύ πολύ να ανάψω το τζάκι, να ψήσω κανένα λουκάνικο και να βάλει η γυναίκα μου τις φωνές για την τσίκνα, πριν ανοίξει τα παράθυρα. «Για να ξεμυρίσει», θα πει. «Για να πλευριτώσουμε», θα πω. Οπότε, μάλλον να μην το ανάψω το τζάκι...
Άλλωστε, για να ανάψουμε κι άλλες φωτιές είμαστε τώρα; Είπαμε, έρχονται δυο ντέρμπι απανωτά. Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο ποδόσφαιρο, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο μπάσκετ, Σάββατο το πρώτο, Κυριακή το δεύτερο, «κάντε το σταυρό σας κι ερχόμαστε», όπως είχε τιτλοφορηθεί εν Ελλάδα μια παλιά «κωμωδία δράσεως» με το αμίμητο δίδυμο Τέρενς Χιλ - Μπαντ Σπένσερ.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο gazzetta.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: