Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

«Ήταν για γέλια! Αν δεν μας θέλουν, να φύγουμε...»

Με την διαιτησία τα... έβαλε μετά την ήττα του Αμαρουσίου από τον Ηλυσιακό ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, που σημείωσε πως δέχθηκαν δύο τεχνικές που ήταν για γέλια.
«Ήταν για γέλια! Αν δεν μας θέλουν, να φύγουμε...»
«Θέλω να ζητήσω συγνώμη για τη συμπεριφορά μου στα τελευταία 10-15 λεπτά του αγώνα. Σαν αρχηγός παίρνω την ευθύνη για όσα θα πω. Μπαίνω στα 34 και τα 14 χρόνια από αυτά παίζω στην Α1. Σας λέω ειλικρινά δεν έχω ξαναδεί κάτι σαν το σημερινό. Πάρτε μία-μία τις φάσεις. Μπορεί να γελάει ο οποιοσδήποτε με αυτά που λέω. Μιλάω καθαρά για τη διαιτησία. Φάγαμε δύο τεχνικές ποινές που ήταν για γέλια. Αν είναι επειδή είμαστε το Μαρούσι και φτιαχτήκαμε πριν μια εβδομάδα να μην μας αφήνουν να κερδίσουμε να μας το πουν να φύγουμε. Το παιχνίδι το καθόρισαν άλλοι παράγοντες», είπε αρχικά ο «Γκάγκα».
Και συμπλήρωσε: «Κοντράραμε μία τόσο καλή ομάδα και μας στέρησαν 100% το δικαίωμα να διεκδικήσουμε τη νίκη. Αυτή η ομάδα απαιτεί και πρέπει να έχει διαφορετική αντιμετώπιση γιατί έχει προσφέρει πολλά στο ελληνικό μπάσκετ. Οταν πηγαίναμε στους διαιτητές μας απειλούσαν ότι θα μας ρίξουν τεχνικές. Είμαστε συνεργάτες μέσα στο παρκέ και έχουμε δικαίωμα να τους πούμε κάτι μέσα σε κάποια πλαίσια. Συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό δεν έχω κάτι μαζί του. Θεωρώ άδικο το αποτέλεσμα και πιστεύω ότι καθορίστηκε από άλλους παράγοντες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: