Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

"Αφού είναι ομαδάρα ας παίξουν ανοιχτά..."

Στον Ολυμπιακό ακούν πολλές δηλώσεις όλες αυτές τις μέρες από το πράσινο στρατόπεδο και τον «αντικειμενικό» Τύπο και καλούν την... ομαδάρα του Φερέιρα, να έρθει στο Καραϊσκάκη για να παίξει ανοιχτά.
"Αφού είναι ομαδάρα ας παίξουν ανοιχτά..."
Με... αγωνία περιμένουν στον Ολυμπιακό να δουν πως θα κατέβει στο Καραϊσκάκη η ομαδάρα του Φερέιρα αφού πολλά ακούν όλες αυτές τις μέρες και από τους ίδιους και από τους «αντικειμενικούς» κριτές αλλά -ως συνήθως- λίγα βλέπουν...
Έτσι, τις τελευταίες μέρες έχει ανοίξει στου Ρέντη μια... ωραία συζήτηση αναφορικά με τον τρόπο που θα πρέπει να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο ματς μια... τόσο μεγάλη ομάδα.
«Αφού είναι τόσο ομαδάρα ο Παναθηναϊκός, όπως κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν, ας έρθει να παίξει στο Καραϊσκάκη ανοικτά και στα ίσα να μας κερδίσει! Θα το κάνουν; Αποκλείεται...», τονίζεται με νόημα από τους ανθρώπους του Θρύλου.
Πάντως, όπως και να 'χει, ο Βαλβέρδε είναι πανέτοιμος να υποδεχθεί και αυτός με τη σειρά του τον Φερέιρα, αφού ο «Τσινγκούρι» έχει «διαβάσει» κάθε πτυχή του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού...
Πηγή: katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: