Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Ξύλο και στην Αλεξανδρούπολη...!!

Στιγμές απείρου κάλλους έζησαν το βράδυ του Σαββάτου οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης, βλέποντας ΠΑΟΚτσήδες και ΑΕΚτζήδες να πιάνονται στα χέρια, πριν από αγώνα βόλεϊ του συλλόγου της Θεσσαλονίκης με τον τοπικό Εθνικό. Χτυπήθηκαν Αστυνομικοί-Ζημιές σε αυτοκίνητα.
Ξύλο και στην Αλεξανδρούπολη...
Ποια καταπολέμηση της βίας και ποια κάθαρση στον αθλητισμό. Το βράδυ του Σαββάτου για την Αλεξανδρούπολη, ίσως είναι το χειρότερο που έχει ζήσει, με φαινόμενα χουλιγκανισμού. Όλα αυτά πριν τον αγώνα βόλεϊ Εθνικός-ΠΑΟΚ και σαφώς όχι μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων.
Από τις 5.30-7.30 το βράδυ σημειώθηκαν επεισόδια, ευτυχώς μικρής κλίμακας και έντασης και χάρη στην ψυχραιμία κάποιων ίσως γινόταν και χειρότερα. Να δούμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Σύμφωνα με το faros24.gr. Οπαδοί του ΠΑΟΚ έφθασαν στην Αλεξανδρούπολη από διάφορα σημεία της Βόρειας Ελλάδος για να ενισχύσουν την ομάδα τους. Τέσσερα λεωφορεία τους έφεραν στην Αλεξανδρούπολη, ενώ 30-40 φίλαθλοι ήρθαν με το τραίνο.
Το ραντεβού δόθηκε στον Σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης και αφού άναψαν αρχικά τα "αίματα" με τους οπαδούς της ΑΕΚ που ήθελαν να ανταποδώσουν σε περιστατικό που είχε γίνει λίγες βδομάδες νωρίτερα στην Θεσσαλονίκη από οπαδούς του ΠΑΟΚ (επίθεση σε καφετέρια στην Ναυαρίνου).
Η ισχυρή αστυνομική δύναμη που υπήρχε ευτυχώς περιόρισε το "ξύλο". Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ από την παραλιακή λεωφόρο κατευθύνθηκαν προς το κλειστό γυμναστήριο και κάποιοι ανεγκέφαλοι χτυπούσαν τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στο δρόμο, προκαλώντας μικρές ζημιές. Με την συνοδεία των ΜΑΤ που τους ακολουθούσαν, έφθασαν στο κλειστό γυμναστήριο, όπου τους απαγορεύτηκε η είσοδος, αφού δεν είχαν εισιτήριο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι χτυπήθηκαν αστυνομικοί και η ένταση συνεχίστηκε ακόμα και μετά από την επέμβαση των ΜΑΤ...

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: