Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΟΚ που σε... πονοκεφαλιάζει!!

Η απαράδεκτη παρουσία του "Δικεφάλου" μέχρι τώρα και το ηλεκτροσόκ που απαιτείται για να θυμίσουν οι "ασπρόμαυροι"... ομάδα.

ΠΑΟΚ που σε... πονοκεφαλιάζει
Γράφει ο Νίκος Δραγόλιας.
Άλλη μια ήττα λοιπόν, άλλη μια κακή εμφάνιση... Η' μάλλον για να ακριβολογούμε τραγική εμφάνιση. Ο ΠΑΟΚ απέναντι μόνο στον Πανιώνιο κακοποίησε το μπάσκετ και οι ενέργειες κάποιων παικτών του σε έκαναν στην κυριολεξία να... χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Λάθη, αστοχία, "νεκρά" διαστήματα, ξένοι που δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα και ένας Πανιώνιος που παρ' όλο που δεν "μάγεψε" με την απόδοσή του, έκανε να μοιάζει εύκολο το "διπλό" του μέσα στο "Παλατάκι" αφού οι "ασπρόμαυροι" έδειχναν ανήμποροι να περάσουν μπροστά στο σκορ, όσες ευκαιρίες και αν είχαν στην διάρκεια του ματς.
Πλέον αυτή η πολυπόθητη "χημεία" δεν έρχεται με τίποτα και φαίνεται ξεκάθαρα πως έτσι όπως είναι δομημένη αυτή την στιγμή η ομάδα, είναι ακατόρθωτο να έρθει. Ο "Δικέφαλος" έχει τρανταχτές αδυναμίες, ο αγωνιστικός σχεδιασμός που έγινε πριν λίγους μήνες, αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων λάθος και τώρα... τρεχάτε ποδαράκια μου αφού θα πρέπει άμεσα να αλλάξει η εικόνα των "ασπρόμαυρων".
Ενίσχυση επειγόντως
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι... ομάδα και υπάρχουν σοβαρότατες ελλείψεις. Στους "κοντούς" κάνει μπαμ πως ο "Δικέφαλος" έχει τεράστια κενά. Υπάρχει πρόβλημα στο σουτ, στην οργάνωση του παιχνιδιού υπάρχει... θέμα και γενικότερα δεν υπάρχει ένας περιφερειακός να πάρει την ομάδα στις πλάτες του σε κρίσιμα σημεία, όπως γινόταν πέρυσι με τον Μάρσαλ. Για την ρακέτα δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πως λείπει ένα 5αρι. Με λίγα λόγια απαιτείται ενίσχυση. Καλοί οι Ντικούδης, Γκόρι και Καλαμπόκης, αλλά κανείς δεν μπορεί να χρεώσει στους τελευταίους γιατί ο ΠΑΟΚ έχασε από τον Πανιώνιο.
Αυτοί οι παίκτες χρειάζονται ανάσες (οι δύο πρώτοι είναι 34 και ο τρίτος 33), που θα πρέπει να γίνουν πλέον πιο πολλές με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας στο Eurocup, και χρειάζονται βοήθειες και από άλλους παίκτες. Ο τωρινός ΠΑΟΚ φαίνεται να θέλει, αλλά να μην... μπορεί και για να αλλάξει αυτό το σκηνικό χρειάζονται νέα πρόσωπα.
Σύμφωνοι πως δεν γίνεται να έρθει ένας παίκτης "κράχτης" και με μεγάλο όνομα, αφού τα οικονομικά δεδομένα δεν επιτρέπουν να γίνει κάτι τέτοιο. Ωστόσο είναι δεδομένο πως η ομάδα θέλει ένα ηλεκτροσόκ και αυτό σημαίνει ενίσχυση ώστε ο ΠΑΟΚ να αλλάξει εικόνα άμεσα.
Ομάδα κακή, έσοδα... γιοκ
Θα πρέπει να αλλάξει μάλιστα η εικόνα της ομάδας όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους, αλλά και για τον... κόσμο. Με τέτοιες εμφανίσεις απέναντι στον Πανιώνιο η ομάδα "διώχνει" τον κόσμο της που θέλει να δει ένα ελκυστικό μπάσκετ. Και αυτό έχει επίπτωση στα ταμεία της ομάδας με τα εισιτήρια που... δεν "κόβονται".
Αυτό το γνωρίζουν καλά στην διοίκηση του ΠΑΟΚ και ξέρουν καλά πως η ομάδα θα πρέπει άμεσα να βελτιωθεί ώστε να είναι δίπλα σε αυτήν ο κόσμος και κατά συνέπεια να έρθουν έσοδα. Γιατί κακά τα ψέματα, απλά η οικονομική εξυγίανση δεν φαίνεται να είναι αρκετή για τους φίλους της ομάδας ώστε να έρθουν στο "Παλατάκι". Θέλουν κάτι να βλέπουν από τους παίκτες ώστε το "Παλατάκι" να μην είναι απελπιστικά άδειο όπως έγινε στο ματς με τον Πανιώνιο.
Πηγή: olapaok.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: