Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Ευτυχώς που αποφεύγουμε τους Ρώσους...!!

Ο Δημήτρης Ευαγγελάτος γράφει για το ματς της Εθνικής ομάδας κόντρα στη Ρωσία, την οποία είναι καλό που αποφεύγουμε στην κλήρωση των ομίλων του Euro.
Ευτυχώς που αποφεύγουμε τους Ρώσους...
Είδα κάποια πράγματα στο Καραϊσκάκη που με κάνουν να λέω «πάλι καλά που αποφεύγουμε τους Ρώσους στην κλήρωση των ομίλων του Euro». Και τους αποφεύγουμε, διότι κατά τα φαινόμενα θα είναι μαζί μας στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση της 2ης Δεκεμβρίου στο Κίεβο.
Όχι ότι η Ελλάδα ήταν κακή σε όλο το ματς. Ίσα ίσα που στο δεύτερο μέρος εμφανίστηκε πολύ βελτιωμένη. Αλλά κάποια σημάδια δείχνουν ότι είναι καλύτερο που δεν θα τους βρούμε στο δρόμο μας. Το πρώτο από αυτά έχει να κάνει με την κακή παράδοση: ποτέ δεν τους έχουμε κερδίσει στη σύγχρονη ιστορία.
Το 2004 τους είχαμε στον όμιλο του Euro και γνωρίσαμε την μοναδική μας ήττα σε όλο το τουρνουά! Το 2008 τους είχαμε πάλι στον όμιλο και χάσαμε ξανά. Την Παρασκευή είδαμε μια Ρωσία με αρκετά κενά πίσω, αλλά από τη μέση και μπροστά ήταν εξαιρετική.
Σημειώστε και το ονοματάκι αυτού του τίμιου γίγαντα που λέγεται Αρτεμ Τζούμπα. Το «εννιάρι» της εθνικής Ρωσίας, που πήρε στο παρά πέντε μια θέση στο ρόστερ, έδειξε ότι αν προσεχθεί θα έχει λαμπρό μέλλον. Με ύψος 1,95 παρακαλώ, ο φορ της Σπαρτάκ πήγαινε δεξιά αριστερά σε όλους τους χώρους με ευλυγισία ενός βραχύσωμου!
Κρατήστε αυτό το όνομα, γιατί βρίσκεται σε ηλικία 23 ετών και κάτι μας λέει ότι αν έχει την προσδοκώμενη εξέλιξη, κάποια στιγμή θα τον δούμε στην πρώτη γραμμή της διεθνούς ποδοσφαιρικής επικαιρότητας...
Ο δε Αρσάβιν, μην κοιτάτε που ξεπετάχθηκε ουσιαστικά το 2008, βαδίζει αισίως στο 32ο έτος της ηλικίας του. Συνεπώς, δεν θα είναι αμέτρητες οι ευκαιρίες που θα έχει μπροστά του για να αποδείξει ότι –τουλάχιστον σε εθνικό επίπεδο- δεν ήταν ένα πυροτέχνημα που έσκασε το 2008 στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας.
Όλα αυτά και άλλα πολλά με κάνουν να χαίρομαι που τη ρώσικη αρκούδα τούτη τη φορά δεν θα την συναντήσουμε...
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: