Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

«Το 2x2 για καλές γιορτές»

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε στη NOVA για το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κάνει το δύο στα δύο στα εναπομείναντα παιχνίδια για να κάνουν καλές γιορτές.

«Το 2x2 για καλές γιορτές»
Για το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας: «Αυτά τα ματς είναι πάρα πολύ δύσκολα. Όταν παίζεις με ομάδες που αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ έχουν ένα παραπάνω κίνητρο και θέλουν να αποδείξουν πράγματα. Εμείς έχουμε το φαινόμενο μετά από ευρωπαϊκό παιχνίδι δεν τα πηγαίνουμε καλά στην Ελλάδα και θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό. Αν πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ , όπως πρέπει να κάνουμε σε αυτά τα παιχνίδια θα λυθεί και το άγχος και πιστεύω ότι θα πάρουμε τη νίκη. Όταν η ομάδα δε βάζει γκολ στο πρώτο ημίχρονο, δυσκολεύεται σε κλειστούς χώρους. Ο αντίπαλος δε μας αφήνει να βρούμε το ρυθμό που πρέπει και έτσι έρχονται τα άσχημα αποτελέσματα».
Για το αν η νίκη με τον Ατρόμητο και η πρώτη θέση στον όμιλο, βοηθάει την ομάδα: «Η ομάδα πρέπει να παίξει το ποδόσφαιρο που παίζει στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα. Δε μπορώ να βρω μία εξήγηση για το ότι πάμε τόσο καλά και όταν παίζει με θεωρητικά μικρές ομάδες στραβοπατάει. Βέβαια, τώρα με τη Δράμα και έπειτα στο παιχνίδι για το Κύπελλο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δύο στα δύο για να κάνουμε και καλές γιορτές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: