Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Η πρόκριση και οι ανακατωσούρες στον ΠΑΟΚ!!

Μερικά πράγματα, πάντως, μόνο στον ΠΑΟΚ μπορούν να γίνουν. Ενώ, δηλαδή, ο δικέφαλος πήρε πανηγυρικά και πανάξια την μεγάλη πρόκριση στην Ευρώπη, να σκάνε ταυτόχρονα τόσα θέματα μαζεμένα.

Η πρόκριση και οι ανακατωσούρες στον ΠΑΟΚ
Είτε με τον Μπόλονι και τους Σαουδάραβες, είτε με τις δηλώσεις Ιβιτς για την απληρωσιά.
Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, παρά τα τόσα προβλήματα που έχει φέτος πέταξε εκτός Ευρώπης την Τότεναμ. Μεγάλη επιτυχία! Παρά ταύτα, όμως, οι εντάσεις στην ομάδα αυξάνονται αντί να μειώνονται. Κι όλα αυτά τη στιγμή που προσπαθεί να κάνει το καμ μπακ και στο πρωτάθλημα.
Η κλήρωση για τον δικέφαλο είναι ζόρικη, όμως δεν του κόβει κάθε ελπίδα. Μπορεί να το παλέψει για να προχωρήσει κι άλλο στην Ευρώπη. Τι θα γίνει, όμως, σ’ αυτό το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την μάχη με την Ουντινέζε;
Τα λεφτά στερεύουν, ο Μπόλονι αρχίζει και παίζει μπαλίτσα κι αυτός, ο Ιβιτς πετάει βόμβες. Κι άντε τώρα με τις γιορτές ίσως ηρεμήσει λίγο το κλίμα. Μετά, όμως;
Τα πράγματα στον δικέφαλο δεν είναι ρόδινα. Τα οικονομικά προβλήματα δημιουργούν ανακατωσούρες, παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη τα πάει περίφημα. Κι άντε να δούμε τι θα ξημερώσει με τη νέα χρονιά.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: