Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

«Με απασχολεί μόνο ο ΑΡΗΣ»

Συνέντευξη στην πολωνική εφημερίδα "Kurier Poranny" παραχώρησε ο προπονητής του Άρη Μίχαλ Πρόμπιερζ. Κυρίως ρωτήθηκε για την Γιαγκελόνια, αλλά δεν θα μπορούσαν να μην υπάρχουν ερωτήσεις για τον Άρη και την Εθνική Πολωνίας


«Με απασχολεί μόνο ο ΑΡΗΣ»
Συνέντευξη στην πολωνική εφημερίδα "Kurier Poranny" παραχώρησε ο προπονητής του ΑΡΗ Μίχαλ Πρόμπιερζ. Κυρίως ρωτήθηκε για την Γιαγκελόνια, αλλά δεν θα μπορούσαν να μην υπάρχουν ερωτήσεις για τον ΑΡΗ και την Εθνική Πολωνίας
Αρχικά αναφερόμενος στον ΑΡΗ και την Θεσσαλονίκη σημείωσε : "Σίγουρα ένα ταξίδι σε μια ξένη χώρα σου δίνει πάντα ένα μάθημα. Δεν μπορώ να πω πως υπάρχει κάτι που μου έχει προκαλέσει έκπληξη. Είμαι συγκεντρωμένος στην δουλειά για την ομάδα. Βρήκα ένα πολύ ευρύ γκρουπ παικτών που έπρεπε κατά κάποιο τρόπο να περιοριστεί. Οι 37 παίκτες είναι ένα πολύ μεγάλο γκρουπ παικτών. Μέχρι στιγμής κερδίσαμε σε δύο από τους τέσσερις αγώνες. Θα δούμε πως θα συνεχίσουμε...".
Ρωτήθηκε αν οι οπαδοί έχουν επιρροή στην επιλογή προπονητή στον ΑΡΗ για να απαντήσει: "Δεν το ξέρω αυτό. Εμένα με προσέλαβε η διοίκηση της ομάδας".
Σε σχέση με το αν θα επέστρεφε ποτέ στη Γιαγκελόνια και απάντησε πως "Αν κάποια πράγματα αλλάξουν ίσως, αλλά τώρα δουλεύω στον ΑΡΗ".
Για τα σενάρια περί πρόσληψής του στο τεχνικό τιμ της Πολωνίας για το EURO ο Πρόμπιερζ είπε: "Δεν θα ήθελα να απαντήσω. Όσοι ξέρουν εμένα και τον Φράντιζεκ Σμούντα, δεν μπορούν να μας φανταστούν να συνεργαζόμαστε".
Ρωτήθηκε αν προορίζεται στο μέλλον για την θέση του πρώτου προπονητή και απάντησε: "Είναι τελείως διαφορετική η δουλειά αυτή, περισσότερο έχει να κάνει με μάνατζερ, παρά με προπονητή. Δεν είναι όμως τώρα αυτό το θέμα μας, γιατί δουλεύω στον ΑΡΗ κι είναι το μόνο που με απασχολεί. Η δουλειά μου στον ΑΡΗ".
Η τελευταία ερώτηση αφορούσε την συνύπαρξη της Ελλάδας και της Πολωνίας στον όμιλο του EURO : "Όπως και στην χώρα μας, έτσι και στην Ελλάδα είναι χαρούμενοι γι` αυτό. Είναι ο πιο δύσκολος όμιλος. Οι δύο ομάδες που δεν θα προκριθούν, θα νιώσουν πολύ μεγάλη απογοήτευση".
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: